933486557    C/ Balmes 172 Principal 2ª 08006 – Barcelona 646653783 info@juliafarre.es

Andrea Arroyo

PSICÒLOGA SANITARIA

Segueix-me a les xarxes socials:

La relació que tenim amb el menjar, diu molt de la relació que tenim amb nosaltres mateixos

Sóc l’Andrea Arroyo, psicòloga habilitada sanitària i dietista-nutricionista. He pogut formar-me en tres universitats diferents: Universitat de Barcelona (UB), Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i la Universitat de Girona (UDG). Col·legiada número 24108 pel Col·legi Oficial de psicòlegs de Catalunya (COPC).

Vaig començar els meus primers estudis amb la Diplomatura en Nutrició humana i dietètica, i vaig completar la meva especialització en nutrició clínica amb el Màster oficial en nutrició i metabolisme, on també vaig obtenir la suficiència per tasques d’investigació. M’agradava la recerca però la pràctica clínica encara em fascinava més. Després d’una àmplia experiència amb pacients amb sobrepès i obesitat, vaig arribar a la conclusió que la meva intervenció nutricional no era suficient en molts casos que tractava per ajudar-los amb el problema de pes. Més enllà d’un canvi d’hàbits, era important tenir cura de la part psicològica i emocional. I aquí va sorgir en mi mateixa la motivació necessària per començar els estudis del grau en Psicologia.

Pots conèixer més sobre mi a la meva pàgina web: www.andreaarroyo.es

Doble perfil professional: psicologa i dietista – nutricionista

A dia d’avui, després d’un camí dur de quatre titulacions universitàries, l’última d’elles amb el Màster en Psicologia General Sanitària; em sento privilegiada del meu doble perfil professional sanitari que em caracteritza i representa el meu valor afegit. Ajudar els meus pacients des de un punt de vista integral és una de les meves prioritats.

En constant formació, sóc especialista en psiconutrició, trastorns alimentaris, sobrepès i obesitat o altres alteracions en el comportament alimentari més minoritàries. És per aquest motiu què vaig decidir crear un grup de treball en el col·legi de psicòlegs, titulat: TCA i tractament psicològic de l’obesitat, el qual tinc el plaer de ser la coordinadora i envoltar-me de gent amb els meus mateixos interessos professionals.

Actualment, compagino la pràctica clínica amb la docència, ambdues m’omplen i gratifiquen. Sóc professora de la UOC del pla d’estudis de Ciències de la salut i col·laboradora docent a Norte Salud -INGENyO (Institut de gestió emocional, nutrició i obesitat). A més, m’encanta divulgar i combinar el meu treball diari amb col·laboracions a mitjans de comunicació i publicacions per a portals de salut, destacant entre ells el Radioblog “Cómete el Mundo- TCA” de Ràdio 5 RNE.

Gaudeixo a diari de la meva feina que m’ajuda a nodrir-me com a professional i com a persona.

Treballem junts?

× Clic para concertar visita por whatsapp