933486557    Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 672422554 info@juliafarre.es

Blanca Sánchez

PSICÒLOGA SANITÀRIA

Em gratifica ajudar a descobrir a les persones noves formes de relacionar-se amb el menjar i a l’hora, amb elles mateixes.

Sóc la Blanca Sánchez, psicòloga sanitària per la Universitat Ramón Llull (Col·legiada núm. 26724 por el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya). La meva passió per escoltar, comprendre I ajudar viu amb mi des de fa molt de temps. Després de formar-me com a psicoterapeuta, mitjançant el Màster General Sanitari, em vaig especialitzar en psicoteràpia Integradora, a través del Màster en Psicoteràpia Integradora per l’institut Mensalus.

Cada persona és única i irrepetible, i em vaig formar precisament en Psicoteràpia Integradora, per poder utilitzar tècniques i eines, adaptades a les necessitats, personalitats i experiències de cada persona que acut a consulta. Les persones sentim, actuem i pensem segons les nostres experiències, i moltes vegades, acabem actuant, pensant i sentint, allò que ens han fet creure aquestes experiències. No permetent-nos ‘’canviar d’ulleres’’ i construir una visió diferent de nosaltres mateixos i del 

Treball psicològic a la consulta

Aprenc del món intern de cada pacient, i això m’ajuda a millorar, tant a nivell personal, com a nivell professional. Entenc la psicoteràpia, com un procés en què el psicòleg, es converteix en el ‘’Pepito Grillo’’ de la persona, Durant l’acompanyament de la cerca de recursos i eines. A mesura que avança el procés, la figura de ‘’Pepito Grillo’’ es va difuminant, fins que acaba desapareixent. Els meus coneixements sobre Entrevista Motivacional (EM), fan que la meva prioritat siguin les necessitats de cada pacient i el seu compromís de canvi. Les persones ja tenen en el seu interior el que necessiten. La meva tasca és evocar-ho i activar-ho. La psicoteràpia per a mi és un treball mutu entre un expert i un acompanyant, el pacient és l’expert en la seva vida, i el psicòleg el motiva i acompanya durant el procés psicoterapèutic. Junts treballem per construir un espai on cada pacient es pugui expressar sense por a ser jutjat.

El meu interès per la psiconutrició sorgeix durant les pràctiques del grau, que van ser en un centre privat, especialitzat en trastorns de la
conducta alimentària (anorèxia, bulímia, obesitat, trastorn per afartament, entre d’altres), on actualment també estic treballant. L’alimentació és una necessitat bàsica, i per tant, té gran rellevància, la forma en la qual ens relacionem amb ella, ja que estem atenent i donant significat a una de les nostres moltes necessitats com a ésser humà. Em gratifica ajudar a descobrir a les persones noves formes de relacionar-se amb el menjar i a l’hora, amb elles mateixes.

× Clic para concertar visita por whatsapp