Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Sóc la Júlia Farré, dietista – nutricionista i no acostumo fer balanços a final d’any. Pot semblar un començament poc atractiu per a un post en el qual pretenc resumir l’any que acaba, però jo sóc de les que reflexiona i es planteja nous propòsits i objectius al setembre, coincidint amb el calendari escolar. No obstant això, aquest any és diferent per a mi, ja que coincideix el canvi d’any amb un moment molt important en la meva carrera professional i personal i això bé mereix una reflexió a dia 31 de desembre. M’acomiado de l’any 2016 al mateix temps que ho faig del centre de fisioteràpia i osteopatia Crios Gràcia, on he tingut la meva consulta de nutrició durant tot aquest últim any.

El 2016 ha estat un any de molta feina i canvis positius. D’una banda, he seguit col·laborant amb mitjans de comunicació de manera eventual, però alhora he pogut treballar de manera assídua durant tota la temporada a televisió espanyola (TVE) presentant la meva pròpia secció de nutrició “I això com es menja” al programa “Vespre a la 2”.

Formant un nou equip de dietistes – nutricionistes a Barcelona

D’altra banda, l’evolució més important per a mi a nivell professional, ha estat incorporar a altres dietistes – nutricionistes per treballar amb mi en la consulta de nutrició. La primera a sumar-se al meu equip va ser la Patricia Nevot, seguida per l’Ana Amengual, la Clara Muñoz i el meu últim “fitxatge” la Natalia Celma. D’aquesta manera hem crescut totes juntes i hem format un equip molt complet i amb diferents especialitats. Per a mi és summament important el treball en equip, ja que considero la millor manera de créixer professionalment és compartint coneixements i oferint un servei integral que abasteixi de manera especialitzada tots els aspectes de la nostra professió.

Som un equip ple de vitalitat, ganes de treballar i créixer en aquest món que tant ens apassiona i que és per a nosaltres molt més que una feina. Cada dia arribem i sortim de la nostra consulta amb un somriure dibuixat a la cara i això per a mi és un valor fonamental que espero que mai es perdi.

dietistas-nutricionistas

Puc afirmar que sóc una privilegiada de poder envoltar-me d’un equip de dietistes – nutricionistes que senten passió per la seva professió, il·lusió per realitzar projectes nous, que desborden ganes d’aprendre i millorar en el dia a dia.

Avançar, pas a pas, m’han fet carregar-me de valentia i decidir-me a emprendre una nova aventura: obrir el meu propi Centre de Nutrició a Barcelona. En ell comencem el 2017 amb més disponibilitat horària, despatxos més grans i lluminosos i, en definitiva, més confort per als nostres pacients.

Estic molt agraïda de tenir els millors pacients que es poden tenir, i amb això no vull dir que siguin els que millor segueixen les dietes que els plantejo, ni que siguin els que millors resultats tenen. Són els millors pacients per que han dipositat en mi la seva confiança i suport en els moments difícils i de canvis. M’han ensenyat el que realment significa donar i rebre. Moltes gràcies!

Nova pàgina web i bloc sobre salut i nutrició

D’acord amb aquests canvis, he decidit llançar aquesta nova pàgina web, on tot l’equip estem escrivint tot tipus de contingut sobre alimentació i nutrició. A més, la nova web compta amb un bloc en el que volem publicar articles no només de divulgació per a persones interessades en la nutrició i la salut, sinó també d’interès per a professionals sanitaris. Ja estem contactant amb molts professionals de la salut i la nutrició, preparant nous continguts en els quals ells també hi participin. Sóc una ferma defensora de la col·laboració entre professionals del nostre sector que ajudi a donar més visibilitat i valor al nostre treball i contrària a una visió competitiva entre companyes i companys de professió, que crec que sempre és negativa en qualsevol àmbit.

I tu? Quins reptes et planteges per aquest 2017? Des del Centre de Nutrició Júlia Farré et volem acompanyar per ajudar-te a aconseguir-los. Realitzem dietes no només per perdre pes sinó també per augmentar el teu rendiment esportiu i millorar els teus problemes de salut. Tot això partint d’una alimentació a través d’aliments naturals sense la venda de productes ni complements dietètics.

× Concertar visita por whatsapp