933486557    Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 672422554 info@juliafarre.es

Mª José Rey

PSICÒLOGA SANITÀRIA

Maria José Rey equipo de psicólogas de Barcelona

Considero que, el treball en sessió, ha de passar per abordar a cada persona en la seva totalitat, tenint en compte la singularitat de cada cas i considerant cada història personal única i irrepetible.

Sóc la María José Rey, psicòloga per la Universitat Complutense de Madrid. Col·legiada núm. 23468 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. A més de completar la meva formació professional amb el Màster General Sanitari, a través de la meva experiència clínica em vaig interessar en centrar la meva formació en l’orientació humanista per la qual cosa vaig realitzar el Postgrau en Psicoteràpia Integradora Humanista a l’Institut Erich Fromm de Barcelona.

El començament de la meva experiència professional va fer que m’interessés en els trastorns de la conducta alimentària, portant-me a investigar i a formar-me més en aquesta especialitat que, segons el meu punt de vista, requereix d’un treball interdisciplinari en el qual s’abordi tant l’emocional-relacional, com la part nutricional de cada pacient.

El procés terapèutic

Segons la meva visió, el procés terapèutic consisteix a generar un espai on l’acompanyament del pacient per part del psicòleg porti a que aquest pugui endinsar-se en el seu món emocional, a través de l’autoconeixement, la reflexió i la comprensió, entenent que cada persona té una “part activa” en el procés.

Considero que, el treball en sessió, ha de passar per abordar a cada persona en la seva totalitat, tenint en compte la singularitat de cada cas i considerant cada història personal única i irrepetible. A més, a través de la meva experiència, he pogut observar com quan la paraula té lloc i és escoltada per un psicoterapeuta especialista en el tema, l’acte d’excés o rebuig d’ingesta d’aliments remet, perquè l’angoixa es tramita per la paraula.

× Clic para concertar visita por whatsapp