Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Martina Parini

PSICÒLOGA SANITÀRIA

Estaré encantada d’acompanyar-te en un procés d’autoconeixement on et sentiràs més lliure, més lleugera i millor amb tu mateixa.

El meu nom és Martina Parini, sóc Llicenciada en psicologia per la Universitat Ramon Llull i psicòloga General Sanitària. Col·legiada núm. 16.264 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

Estic especialitzada en Trastorns de la Conducta Alimentària, obesitat, autoestima, imatge Corporal i gestió emocional. Des de que he finalitzat la carrera de psicologia he estat en constant formació. He realitzat el Màster en intervenció psicològica en Trastorns de la Conducta Alimentària i Obesitat per la Universitat de Barcelona. Formació a MBCT Mindfulness Based Cognitive Therapy per a la reducció d’ansietat, estrès i com a eina d’autoconeixement. EMDR Teràpia de Desensibilització i Reprocessament mitjançant Moviments Oculars per treballar bloquejos que interfereixen en la consecució dels nostres objectius i en la nostra qualitat de vida. Formació en Anàlisi Transaccional per brindar a la feina psicoterapèutica eines per a la gestió emocional. Formació en Teràpia DBT per gestionar les conductes Impulsives.

La meva manera d’abordar la teràpia psicològica

Compto amb més de 10 anys d’experiència acompanyant persones a millorar la seva qualitat de vida, relacionar-se millor amb el menjar, amb elles mateixes i amb el seu entorn. Treballo des d’un marc integrador. A les meves intervencions tinc en compte la totalitat de la persona, és a dir, l’àrea física: el cos, l’àrea mental: ajudant a comprendre les reaccions pròpies davant de diferents situacions que ens poden generar incomoditat o conflicte i l’àrea emocional: amb eines per a gestionar-les millor.

Ajudo des d’un lloc segur, acollidor i lliure de judicis a comprendre’s, acceptar-se i gestionar-se de forma satisfactòria, per poder construir una relació més saludable amb un mateix i els altres.

La meva vocació per la psicologia

Vull explicar que la meva vocació per la psicologia puc dir que ve des de la meva època escolar. Sóc una amant de la natura, de la llibertat, de compartir experiències, de l’amistat, d’entendre i ajudar els altres. Motivada per comprendre el llenguatge humà des de diferents angles com és el llenguatge no verbal, vaig estudiar Art Teràpia i em vaig formar en el llenguatge del cos i com ens parla. Un cop treballant des de la part corporal vaig necessitar la formació de psicologia per entendre la persona de manera holística integrant tots els nostres aspectes.

Estaré encantada d’acompanyar-te en un procés d’autoconeixement on et sentiràs més lliure, més lleugera i millor amb tu mateixa.

× Concertar visita por whatsapp