Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Mireia Cabrera

DIETISTA – NUTRICIONISTA

Mireia Cabrera

Sóc la Mireia Cabrera, dietista-nutricionista per la Universitat de Barcelona (col·legiada al Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya número 1670).

Als 5 anys vaig ser diagnosticada de celiaquia i a partir d’aquell moment em vaig fer una experta en llegir etiquetes nutricionals buscant el famós “sense gluten”. Anys després em vaig adonar que la meva vocació era ajudar a persones que estaven passant per situacions similars. Des de ben petita em vaig adonar el gran impacte que tenia l’alimentació sobre la salut.

Posteriorment a el grau en nutrició, vaig cursar un màster en Nutrició i Metabolisme per la Universitat Rovira i Virgili. Temps després em vaig especialitzar en patologies digestives i aquest és el camp en el qual em segueixo formant dia a dia per oferir les millors opcions terapèutiques als meus pacients.

Sóc dietista-nutricionista, però per sobre de tot, sóc humana. Sóc conscient de les vides frenètiques que vivim i dels obstacles que, moltes vegades, ens impedeixen seguir l’alimentació que ens agradaria. No pretenc que els meus pacients portin una alimentació perfecta, pretenc que guanyin salut gràcies a l’alimentació i que, a més, siguin feliços amb aquest nou estil de vida. Així, no farem dietes passatgeres, aconseguirem un canvi d’hàbits de veritat.

No pretenc que els meus pacients portin una alimentació perfecta, pretenc que guanyin salut gràcies a l’alimentació i que, a més, siguin feliços amb aquest nou estil de vida.

Problemes digestius

El diagnòstic de les patologies digestives (reflux, SIBO, intolerancia a la fructosa, intolerància a la lactosa, celiaquia, Síndrome d’Intestí Irritable, malaltia de Crohn, etc.) és complex. Moltes patologies s’assemblen entre elles i fins arribar a tenir un diagnòstic clar, per part d’un especialista mèdic, pot passar molt de temps. Com dietista-nutricionista no puc diagnosticar, però, puc fer que el camí cap al diagnòstic sigui més fàcil. De la mateixa manera, en el cas de tenir un diagnòstic clar, l’alimentació serà un punt clau de el tractament de la patologia.

Cada cas és molt diferent, fins i tot pacients amb la mateixa patologia és molt probable que necessitin un tractament nutricional diferent per aquest motiu, la individualització de cada cas és essencial. A més, aquest tipus de patologies solen anar acompanyades d’un gran desgast emocional per això, considero molt important comprendre les situacions dels pacients per assegurar que les pautes s’adapten a les seves necessitats.

A més, m’encanta divulgar per això, col·laboro amb diversos mitjans de comunicació tant escrits com audiovisuals. Pots seguir-me en xarxes socials per veure les meves últimes col·laboracions.

 

× Concertar visita por whatsapp