933486557    C/ Balmes 172 Principal 2ª 08006 – Barcelona 615521221 info@juliafarre.es

   Lola Inchaurralde psicòloga i psicoterapeuta a Barcelona

   Soc Psicòloga per la Universitat de Barcelona (UB) i Màster en Psicologia General Sanitària per la Universidad a Distancia de Madrid (UDIMA).  Col·legiada número 24380 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

   M’he format en psicoteràpia cognitivo-constructivista i sistèmica, a través de la formació que ofereix el Màster en Teràpia Cognitivo Social de la Universitat de Barcelona, del qual vaig cursar dos Postgraus mitjançant els quals vaig obtenir el Diploma de Postgrau en Tècniques i Principis Bàsics en Teràpia Cognitivosocial i posteriorment, el Diploma de Postgrau en Anàlisis de Processos Terapèutics Constructivistes. Aquesta formació m’ha permès entendre la psicoteràpia com un procés mitjançant el qual les persones participen activament en la reconstrucció de la seva experiència, per així poder atorgar-li un significat a les seves vivències que sigui útil de cara a propiciar el canvi en la direcció desitjada o més adaptativa.

   Segueix-me en xarxes socials:

   “Gran part del meu dia a dia consisteix en entendre la forma d’estar al mon del altre, i em sento afortunada de poder rebre aquests aprenentatges quan desenvolupo la meva professió i vocació”

   Treball en equip psicòloga i dietistes – nutricionistes

   Des de que vaig iniciar la meva carrera professional he tingut l’oportunitat de col·laborar i formar-me amb diferents equips professionals dedicats a la psicologia, aportant-me cada un d’ells noves formes d’entendre la professió i una visió global de la intervenció psicològica.

   A més considero que és important estar en continua formació i és per això que aposto per la formació autodidacta, que incorporo com part del meu procés de creixement professional al dia a dia.

   Una de les coses que més valoro de la meva professió és la confiança que les persones que em consulten dipositen en mi i el vincle que es crea a la consulta. Gran part del meu dia a dia consisteix en entendre la forma d’estar al mon del altre, i em sento afortunada de poder rebre aquests aprenentatges quan desenvolupo la meva professió i vocació. Crec fermament en la capacitat de desenvolupament i autosuperació de les persones, per això em sento còmoda treballant en coherència amb els seus propis valores i acompanyant-les a trobar la forma d’explotar els seus propis recursos.

   A la meva pràctica tinc molt present el binomi ment-cos, i per tant un dels meus objectius professionals es transmetre la importància de cuidar la nostra salut a tots els nivells. En ocasions podem sentir que el nostre cos no va al compàs de la nostra ment, per això és important aprendre a escoltar les senyals fisiològiques que aquest ens envia i atendre que volen dir-nos a nivell emocional, en aquest sentit, mantenir una relació saludable amb l’alimentació és essencial. A través de la psiconutrició, al centre Júlia Farré podem acompanyar-te en aquest procés d’una forma integral, de la ma del nostre equip multidisciplinari format per professionals de la psicologia i de la nutrició.

   × Clic para concertar visita por whatsapp