Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

 Servei de dietes online

Oferim els nostres serveis de dietista – nutricionista online, per a tots aquells que volen començar una dieta de qualsevol tipus (aprimament, dieta esportiva, pujar de pes, al·lèrgies o intoleràncies, problemes digestius…) però no poden desplaçar-se fins el nostre centre de nutrició.

Durant una dieta online, t’atendrem de la mateixa manera en què ho faríem de manera presencial, tractant d’adaptar-nos als teus moments lliures perquè puguis aconseguir els teus objectius sense moure’t de casa o del despatx. Molts dels nostres pacients són de fora de Barcelona i gràcies a aquest servei han aconseguit assolir els seus objectius amb nosaltres. Hem atès a gent d’altres províncies d’Espanya, així com a persones que viuen a l’estranger.

R

Treballem de forma personalitzada per videoconferència

R

Possibilitat d'alternar amb dieta presencial

R

Som flexibles, ens adaptem als teus horaris

R

Pagament segur a través de datàfon electrònic (TPV)

Principals casos en què pots necessitar una dieta personalitzada online

dietes a distància

Aquests són els principals casos en què pots necessitar nostre servei de nutrició a distància:

  • Vius fora de Barcelona: Si vius lluny de la nostra consulta, és comprensible que no puguis desplaçar-te de forma presencial al nostre centre. Aquest és el cas més comú entre els nostres pacients online. Hem pogut atendre persones residents no només en altres ciutats d’Espanya, sinó també en altres països com EE..UU., Argentina, Sud-àfrica, Regne Unit, França o el Vietnam, entre d’altres.
  • Encara que vius a Barcelona, ​​no disposes de temps per acudir de manera presencial: No volem que la manca de temps sigui un impediment que s’interposi entre tu i els teus objectius. Pots aprofitar les pauses a la feina per fer una dieta amb una dietista – nutricionista del nostre equip.
  • Viatges constantment: Sovint la distància no és l’únic inconvenient per seguir una dieta presencial. Moltes vegades, el ritme de vida dels nostres pacients els obliga a viatjar constantment per feina, per la qual cosa quan la seva situació laboral els impedeix venir presencialment a la nostra consulta, poden continuar amb el seguiment de la seva pauta dietètica a distància.

Tot i la distància, ens agrada mantenir un contacte proper amb els nostres pacients

En els serveis online, és freqüent que els seguiments i controls es facin a través de l’enviament de correus electrònics, que fan que la relació nutricionista – pacient sigui molt freda. La nostra filosofia de treball, rau en la proximitat i el tracte humà amb les persones a les que ajudem, és per això, que les visites de seguiment les fem a través de Skype. A més, sempre mantindrem activa la comunicació puntual via correu electrònic, com en el cas de les visites presencials.

Què necessites per començar la teva dieta online personalitzada?

L’element principal per seguir els nostres serveis online, són les ganes i la motivació, aquest sempre serà l’ingredient bàsic de la dieta. Nosaltres treballarem per mantenir la teva motivació durant tot el procés fins a la consecució de les metes establertes. A més d’aquest ingredient principal, et caldrà un equip bàsic perquè puguem comunicar-nos de manera efectiva:

Un ordinador o dispositiu mòbil amb accés a internet

Si pots, és convenient connectar-te a través de cable de xarxa perquè la connexió sigui més adequada.

Una càmera web i un micròfon (extern o integrat)

La càmera no és essencial, però com ja t’hem dit, ens agrada poder tenir una comunicació i tracte personal. Poder veure’ns les cares sempre ajuda.

Un usuari d’Skype

Aquest és el programa que fem servir per a les nostres vídeo-trucades. Si no tens un usuari, hauries de crear-te’n un. Aquí et deixem la seva pàgina oficial.

Un email

On t’enviem la documentació relativa a la teva dieta i mitjançant el qual podrem solucionar possibles dubtes fins a la teva següent visita.

Una impressora

Tampoc és imprescindible, però imprimir la dieta et facilitarà poder prendre apunts quan te l’expliquem i, a més, podràs tenir-la a mà en el teu dia a dia.

Un lloc tranquil on puguem parlar amb privacitat

Tingues en compte que parlarem sobre qüestions personals que segurament no et vindrà de gust compartir amb els altres. Si et connectes des de la feina, uns auriculars amb micròfon integrat podran ser-te útils.

Conèixer el teu pes i altura per a la primera visita

A la primera visita que fem, necessitarem saber el teu pes i la teva alçada. En cas que la dieta sigui per aprimar-te, baixar greix o volum, també seria ideal que poguessis comptar amb una cinta mètrica per poder mesurar el teu contorn com t’indicarem. Una cinta de costura serà suficient.
Tant la primera visita com els seguiments de la dieta, tenen la mateixa durada que les visites presencials a la nostra consulta. El procediment i les tarifes també són els mateixos. Els pagaments s’efectuen a través de pagament segur virtual amb targeta de crèdit o dèbit (TPV), abans de la primera visita. T’enviarem un enllaç per a la realització del pagament de la visita

Busques nutricionista online? Posa’t en contacte amb nosaltres:

Centre de Nutrició Júlia Farré, Dietistes – Nutricionistes

Avinguda Diagonal, 357 Principal

08037 – Barcelona

Telèfon: 933486557

WhatsApp: 672422554

ESTÀS A 1 CLIC DE COMENÇAR LA TEVA DIETA ONLINE

    Si, he leido y acepto las condiciones de uso y política de privacitat

    × Concertar visita por whatsapp