
Centre Júlia Farré: Dietistes – nutricionistes a Barcelona
La paraula dieta prové del grec “diaita”, que significa estil de vida. Seguir una dieta no va lligat a perdre pes sinó a tenir un estil de vida saludable i equilibrat. Com a dietistes – nutricionistes en el nostre centre hem volgut transmetre els valors de la dieta mediterrània. Som una gran família i volem que et sentis com a casa. Cada pacient ha de ser partícip del seu propi canvi i evolució. Creiem en l’esforç i la superació personal guiada per un bon assessorament. Promovem el consum d’aliments naturals, de proximitat i respectant la temporalitat. Ens agrada cuinar i compartir amb tu els nostres petits trucs personals, com si de pares a fills es tractés. Ens encanta la interculturalitat i aprendre nosaltres també de totes les persones que passen per la nostra consulta. Tot això en el marc d’uns hàbits saludables, promovent l’activitat física diària i uns bons hàbits de descans.
Com treballem les nostres dietes?
Som professionals de la salut, però no del tipus que només es dediquen a prescriure. Ens considerem ambaixadores d’una vida saludable, creiem en el que transmetem i per això prediquem amb l’exemple. Som properes en el tracte personal i a través de les xarxes socials. Transmetem passió per una alimentació saludable i… volem contagiar-te perquè tu també gaudeixis menjant sa! Canviar d’hàbits és possible amb el suport adequat.
Ens agrada rebre a les persones amb un somriure. Gaudim amb la nostra feina i ens impliquem en cada un dels casos que tractem. El nostre objectiu el tenim claríssim: Volem ajudar-te de la manera que més et convingui a tu. Els teus èxits són els nostres.
Aprendre a menjar és un regal per a tota la vida. Te’l permetràs? Volem que assoleixis el que et proposis i ens esforcem dia a dia per aconseguir-ho. Pots acudir al nostre centre de Barcelona o sol·licitar el nostre servei de nutricionista online.
Preparem les dietes una a una.
Traballem només amb aliments naturals.
Estudiem els casos en equip.
Realitzem reunions setmanals per posar en comú situacions i resoldre-les de manera conjunta.
No repartim fotocopies.
No venem productes dietètics, ni pastilles, ni batuts, ni substitutius de aliments.
No treballem de manera independent. Som un equip.
Quines dietes i tractaments fem?
- Perdre pes
- Pujar de pes
- Restrenyiment
- Helicobacter Pylori
- Hèrnia de hiat
- Colitis ulcerosa
- Còlon irritable
- Dieta baixa en FODMAPS
- Sobrecreixement bacterià
- Dieta baixa en compostos ensofrats
- Malaltia de Crohn
- Diverticles
- Dieta equilibrada
- Alimentació en l’adolescència
- Dieta vegetariana
- Menopausa
- Intolerància a la fructosa
- Intolerancia a la histamina
- Intolerància al sorbitol
- Celiaquia
- Intolerància a la lactosa
- Al·lergia a la llet
- Al·lergia a l’ou
- Al·lergia a la ltp
- Nutrició esportiva
- Dieta per pujar massa muscular
- Antropometria
Els nostres ebooks sobre alimentació i psiconutrició

El millor equip de dietistes – nutricionistes i psicòlogues
Som dietistes – nutricionistes amb formació universitària reglada i col·legiades al Col·legi de dietistes – nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT) i en el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. Formem un equip de professionals amb perfils i especialitats diferents però compartim un únic mètode de treball.
Coneix-nos una a una:
Equip de dietistes-nutricionistes
Júlia Farré
Sóc dietista – nutricionista per la Facultat de Ciències de la salut Blanquerna a Barcelona. Em sento privilegiada per poder ajudar a les persones a millorar la seva vida i aconseguir els seus objectius. Els meus 13 anys d’experiència com a professional de la salut dels quals he dedicat principalment a l’educació nutricional, la base per aconseguir un canvi d’hàbits.
Patricia Nevot
Sóc Dietista – Nutricionista i Màster en Nutrició i Metabolisme per la Universitat de Barcelona. M’he especialitzat en nutrició clínica, pèrdua de pes i nutrició durant l’embaràs i l’edat infantil. Ajudar a aconseguir l’objectiu que es proposa aquell que ve a la meva consulta, a través d’una educació alimentària, és el que més em gratifica.
Ana Amengual
Sóc dietista-nutricionista. Durant els meus estudis a la universitat vaig descobrir l’educació nutricional i vaig desenvolupar un gran interès per ella. Així que vaig decidir dedicar-me a ajudar a les persones a millorar la seva alimentació, tant en consulta com a través del meu blog i les xarxes socials.
Natalia Celma
Soy Dietista – Nutricionista titulada por la Universidad de Barcelona (CESNID-UB). Sólo con iniciar las prácticas en consulta dietética me di cuenta que había encontrado mi vocación: disfruto cada día acompañando a todo tipo de personas para que consigan sus objetivos gracias a un cambio de hábitos real.
Cristina Sabaté
Sóc Dietista-Nutricionista per la Universitat Ramon Llull, la meva curiositat per aprofundir en la interacció entre l’alimentació i el nostre organisme em va duu posteriorment a cursar el Màster en Nutrició i Metabolisme per la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Barcelona. Considero que l’Educació Nutricional és el motiu de ser de la nostra professió per acompanyar a les persones cap a un canvi real d’hàbits alimentaris que permeti gaudir d’una alimentació saludable al llarg de la vida.
Alba Villalba
Sóc dietista-nutricionista i vaig cursar el màster en Nutrició i Metabolisme per la Universitat Rovira i Virgili. El meu interès per conèixer la composició del aliments i saber les característiques de cada ingredient va determinar que m’especialitzés en aliments funcionals i els seus components bioactius. La nutrició no és només la meva professió, sinó la meva vocació, i el meu objectiu és ensenyar els beneficis d’una alimentació sana, adaptada a les necessitats de cada individu.
Iria Quintáns
Sóc Dietista-Nutricionista per la Universitat de Barcelona i estic formada en assessoria de lactància materna. Entendre la rellevància que tenia l’alimentació en diferents etapes de la vida i en determinades patologies, va fer que m’adonés de la gran oportunitat que tenia d’acompanyar a les persones mitjançant una intervenció nutricional més professional, però alhora, més humana.
Ariana Fiume
Sóc dietista – nutricionista de la Facultat de Medicina de la Universitat Central de Veneçuela a Caracas. Amb especialitat en Nutrició Clínica i Trastorns Metabòlics.
Sóc molt afortunada de poder ajudar a les persones a assolir objectius nutricionals que milloren no només la seva qualitat de vida, sinó a prevenir malalties a través dels aliments.
Mariona Fortuny
Sóc Dietista – Nutricionista per la Universitat Ramon Llull. Dins del mon de la nutrició m’he especialitzat en trastorns de la conducta alimentaria i en obesitat i és per això que dedico el meu dia a dia a acompanyar aquelles persones que tenen una relació difícil amb l’alimentació.
També m’encanta la natura i l’esport i guiar a aquells esportistes que volen aconseguir un rendiment òptim. La meva experiència, i el treballar amb pacients molt diversos, m’ha dut a especialitzar-me també en nutrició clínica, patologies digestives i en salut hormonal femenina per tal de poder aconsellar als meus pacients des d’un enfoc més integratiu i tenint en compte tots els factors que podem millorar gràcies a l’alimentació.
Alba López
Sóc dietista – nutricionista per la Universitat de Barcelona. L’estudi del funcionament del nostre meravellós cos humà m’ha permès veure com la nutrició del mateix és quelcom fonamental pel seu òptim estat dins de cada context personal. Tenint present que és igualment essencial tenir en compte altres aspectes amb un paper clau, com el mantenir una vida activa i fomentar la salut emocional.
Per això, em gratifica ajudar a les persones a millorar els seus hàbits dietètics en el dia a dia, amb l’objectiu de millorar la salut i la qualitat de vida, dins de cada circumstància personal, així com de gaudir d’un bona relació amb la alimentació pròpia, un hàbit tan quotidià com plaent.
Mariola Jiménez
Soc dietista-nutricionista per la Universitat Ramón Llull, especialitzada en patologia digestiva, microbiota i alteracions hormonals.
Vaig emprendre un canvi de rumb vital per poder fer de la meva vocació, la nutrició, la meva professió, i així poder ajudar a les persones amb la meva feina.
Entenc la salut des de una visió integrativa i coherent. No crec en les dietes estrictes ni en dogmes. Sí en educar, empoderar i acompanyar a les persones perquè, a través de l’alimentació i dels hàbits, aconsegueixin una millor qualitat de vida i salut.
Karina Nieva
Sóc Dietista-Nutricionista per la Universitat Rovira i Virgili. La meva professió és la meva passió i per mi l’alimentació va sempre acompanyada de la salut mental, des d’una visió integrativa i sent conscients del nostre entorn. La meva experiència m’ha portat a especialitzar-me en pèrdua de pes i canvi d’hàbits, a més a més de: intoleràncies, patologies digestives, diabetis tipus 2, alimentació vegetariana, lipedema i augment de pes.
A les consultes trobaràs un espai d’autocuidat, aprenentatge, proximitat i empatia, sense mites, sense prohibicions i sense culpabilitat.
Laia Pascual
Sóc dietista-nutricionista per la Universitat Ramon Llull amb un màster en “Nutrición, Salud y Mujer” per la Universitat Complutense de Madrid. Gràcies a això i a altres formacions complementàries he pogut acompanyar pacients amb diverses necessitats, encara que el que més gaudeixo és poder ajudar dones i parelles que estan buscant d’un embaràs tant natural com per reproducció assistida des d’una nutrició integrativa, fent aquest camí molt més fàcil, amè i agradable.
María Hernández
La meva missió en consulta és ajudar les persones a millorar la seva relació amb l’alimentació, treure’n la culpa i prohibicions des d’un enfocament empàtic i segur.
Claudia Tomeo
Sóc Dietista-Nutricionista per la Universitat de Barcelona. Amb màster en Psiconeuroimmunologia Clínica i especialitzada en patologies digestives i en nutrició esportiva. Trobar i entendre la importància de la nutrició a la nostra salut va despertar en mi un gran interès per aquest món, descobrint la meva vocació.
Gràcies a les diferents formacions i la meva experiència, acompanyo persones a tenir cura de la seva salut i recuperar el seu benestar des d’una visió integrativa, entenent la seva situació i entorn personal.
Entre tot l’equip sumem més de 35 anys d’experiència en consulta nutricional i psicològica i més de 30.000 persones ateses amb éxit.
Equip de psicòlogues
El nostre propòsit és contribuir a la salut i a la felicitat del major nombre de persones possible a través de l’alimentació.
Últims articles del nostre blog de nutrició
Persones Altament Sensibles
Què és ser una persona PAS (Persona Altament Sensible)?Ens referim a persones que tenen una major sensibilitat al processament de la informació al cervell, és a dir, que tenen el sistema neurosensorial més desenvolupat que la majoria de la gent per captar,...
10 consells per pujar de pes de forma saludable
Estem acostumats a sentir a parlar sobre mil tipus de dietes diferents, totes prometent ser la més fàcil, la més efectiva i la millor per a l'objectiu del que es tracti però, si bé el focus sol estar en la pèrdua de pes, no és tan comú parlar de la dieta per...
Què és la gordofòbia i com la podem combatre?
Abans de començar a explicar-te què és la gordofòbia i entrar en els detalls, et demanaré que contestis algunes preguntes: Alguna vegada has utilitzat la paraula grossa/o com insult? Penses que series més feliç si baixessis de pes? Creus que les persones grosses no...
Centro Júlia Farré als mitjans
Col·laborem de forma molt activa amb nombrosos mitjans de comunicació per tal de realitzar una tasca de divulgació de la nostra professió. Creiem que és molt important transmetre uns correctes hàbits alimentaris i promoure un estil de vida saludable entre la població. És per això, que sempre que tenim l’oportunitat, participem en diferents programes de ràdio i televisió, així com en notícies de premsa i revistes del sector salut.

