933486557    Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 672422554 info@juliafarre.es
dietistes nutricionistes a Barcelona

Centre Júlia Farré: Dietistes – nutricionistes a Barcelona

La paraula dieta prové del grec “diaita”, que significa estil de vida. Seguir una dieta no va lligat a perdre pes sinó a tenir un estil de vida saludable i equilibrat. Com a dietistes – nutricionistes en el nostre centre hem volgut transmetre els valors de la dieta mediterrània. Som una gran família i volem que et sentis com a casa. Cada pacient ha de ser partícip del seu propi canvi i evolució. Creiem en l’esforç i la superació personal guiada per un bon assessorament. Promovem el consum d’aliments naturals, de proximitat i respectant la temporalitat. Ens agrada cuinar i compartir amb tu els nostres petits trucs personals, com si de pares a fills es tractés. Ens encanta la interculturalitat i aprendre nosaltres també de totes les persones que passen per la nostra consulta. Tot això en el marc d’uns hàbits saludables, promovent l’activitat física diària i uns bons hàbits de descans.

Com treballem les nostres dietes?

Som professionals de la salut, però no del tipus que només es dediquen a prescriure. Ens considerem ambaixadores d’una vida saludable, creiem en el que transmetem i per això prediquem amb l’exemple. Som properes en el tracte personal i a través de les xarxes socials. Transmetem passió per una alimentació saludable i… volem contagiar-te perquè tu també gaudeixis menjant sa! Canviar d’hàbits és possible amb el suport adequat.

Ens agrada rebre a les persones amb un somriure. Gaudim amb la nostra feina i ens impliquem en cada un dels casos que tractem. El nostre objectiu el tenim claríssim: Volem ajudar-te de la manera que més et convingui a tu. Els teus èxits són els nostres.

Aprendre a menjar és un regal per a tota la vida. Te’l permetràs? Volem que assoleixis el que et proposis i ens esforcem dia a dia per aconseguir-ho. Pots acudir al nostre centre de Barcelona o sol·licitar el nostre servei de nutricionista online.

R

Preparem les dietes una a una.

 

R

Treballem només amb aliments naturals.

 

R

Estudiem els casos en equip.

Realitzem reunions setmanals per posar en comú situacions i resoldre-les de manera conjunta.

Q

No repartim fotocopies.

 

Q

No venem productes dietètics, ni pastilles, ni batuts, ni substitutius de aliments.

 

Q

No treballem de manera independent. Som un equip.

 

Quines dietes i tractaments fem?

“El nostre propòsit és contribuir a la salut i a la felicitat del major nombre de persones possible a través de l’alimentació”

Equip de dietistes – nutricionistes i psicòlogues 

Som dietistes – nutricionistes amb formació universitària reglada i col·legiades al Col·legi de dietistes – nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT) i en el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. Formem un equip de professionals amb perfils i especialitats diferents però compartim un únic mètode de treball.

Coneix-nos una a una:

Equip de dietistes-nutricionistes

Júlia Farré

Júlia Farré

Sóc dietista – nutricionista per la Facultat de Ciències de la salut Blanquerna a Barcelona. Em sento privilegiada per poder ajudar a les persones a millorar la seva vida i aconseguir els seus objectius. Els meus 13 anys d’experiència com a professional de la salut dels quals he dedicat principalment a l’educació nutricional, la base per aconseguir un canvi d’hàbits.

Vull saber més sobre la Júlia Farré

Patricia Nevot

Patricia Nevot

Sóc Dietista – Nutricionista i Màster en Nutrició i Metabolisme per la Universitat de Barcelona. M’he especialitzat en nutrició clínica, pèrdua de pes i nutrició durant l’embaràs i l’edat infantil. Ajudar a aconseguir l’objectiu que es proposa aquell que ve a la meva consulta, a través d’una educació alimentària, és el que més em gratifica.

Vull saber més sobre la Patricia Nevot

Ana Amengual

biografia de un plato nutricionista

Sóc dietista-nutricionista. Durant els meus estudis a la universitat vaig descobrir l’educació nutricional i vaig desenvolupar un gran interès per ella. Així que vaig decidir dedicar-me a ajudar a les persones a millorar la seva alimentació, tant en consulta com a través del meu blog i les xarxes socials.

Vull saber més sobre l’Ana Amengual

Natalia Celma

Natalia Celma dietista

Sóc Dietista – Nutricionista titulada per la Universitat de Barcelona (CESNID-UB). Tan sols amb iniciar les pràctiques en consulta dietètica em vaig adonar que havia trobat la meva vocació: gaudeixo cada dia acompanyant a tot tipus de persones perquè aconsegueixin els seus objectius gràcies a un canvi d’hàbits real.

Vull saber més sobre la Natalia Celma

Clara Muñoz

Clara Muñoz equip de nutricionistes

Sóc la Clara Muñoz Puig, Dietista-Nutricionista per la Universitat Ramon Llull. La meva passió és l’educació nutricional, la cuina, i el bon menjar. És per això que m’encanta la meva professió, poder transmetre els meus coneixements sobre dietètica per a millorar la salut de les persones, amb les tècniques culinàries més apetitoses.

Vull saber més sobre la Clara Muñoz 

Cristina Sabaté

Nutricionista en Barcelona Cristina Sabaté

Sóc Dietista-Nutricionista per la Universitat Ramon Llull, la meva curiositat per aprofundir en la interacció entre l’alimentació i el nostre organisme em va duu posteriorment a cursar el Màster en Nutrició i Metabolisme per la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Barcelona. Considero que l’Educació Nutricional és el motiu de ser de la nostra professió per acompanyar a les persones cap a un canvi real d’hàbits alimentaris que permeti gaudir d’una alimentació saludable al llarg de la vida.

Vull saber més sobre la Cristina Sabaté

Alba Villalba

Alba Villalba

Sóc dietista-nutricionista i vaig cursar el màster en Nutrició i Metabolisme per la Universitat Rovira i Virgili. El meu interès per conèixer la composició del aliments i saber les característiques de cada ingredient va determinar que m’especialitzés en aliments funcionals i els seus components bioactius. La nutrició no és només la meva professió, sinó la meva vocació, i el meu objectiu és ensenyar els beneficis d’una alimentació sana, adaptada a les necessitats de cada individu.

Vull saber més sobre l’Alba Villalba

Claudia Brassesco

Claudia Brassesco nutricionista SOP fertilitat

Sóc Dietista – Nutricionista per la Universitat Ramon Llull. Confio en la meva professió i la importància de dur a terme uns bons hàbits alimentaris. Per això vull ajudar als meus pacients mitjançant l’educació nutricional per a aconseguir els seus objectius. Els acompanyo al llarg del procés de canvi, tant a nivell professional com emocional.

Vull saber més sobre la Claudia Brassesco

Iria Quintans

Iria Quintáns nutricionista infantil

Sóc Dietista-Nutricionista per la Universitat de Barcelona i estic formada en assessoria de lactància materna. Entendre la rellevància que tenia l’alimentació en diferents etapes de la vida i en determinades patologies, va fer que m’adonés de la gran oportunitat que tenia d’acompanyar a les persones mitjançant una intervenció nutricional més professional, però alhora, més humana.

Vull saber més sobre la Iria Quintans

Laia Pérez

Laia Perez nutricionista

Sóc dietista – nutricionista per la Universitat de Barcelona. Estic especialitzada en diabetis i trastorns de la conducta alimentària, per tant, també en alteracions del pes corporal. També m’he format en nutrició esportiva. La majoria de patologies que he estudiat són conseqüència d’uns mals hàbits de vida, entre ells l’alimentació. Per què? per què, igual que les meves companyes, la principal motivació del meu treball és educar els pacients en un estil de vida saludable, i si amb això aconsegueixo prevenir/millorar/curar una malaltia, la gratificació està assegurada.

Vull saber més sobre la Laia Pérez

Ariana Fiume

Ariana Fiume

Sóc dietista – nutricionista de la Facultat de Medicina de la Universitat Central de Veneçuela a Caracas. Amb especialitat en Nutrició Clínica i Trastorns Metabòlics.

Sóc molt afortunada de poder ajudar a les persones a assolir objectius nutricionals que milloren no només la seva qualitat de vida, sinó a prevenir malalties a través dels aliments.

Vull saber més sobre l’Ariana Fiume

Anna Sardón

Anna Sardón Dietista-nutricionista

Sóc Dietista-Nutricionista graduada a la Universitat de Barcelona. Des que vaig finalitzar els estudis universitaris m’he dedicat a la consulta nutricional i he seguit formant-me per tal de poder ajudar a les persones a millorar els seus hàbits alimentaris i la seva salut de la manera més senzilla i humana possible, basant-me en l’educació nutricional, l’evidència científica i una visió individualitzada de cada cas.

Vull saber més sobre l’Anna Sardón

Mariona Fortuny

dietista nutricionista Mariona Fortuny

Sóc Dietista – Nutricionista per la Universitat Ramon Llull. Dins del mon de la nutrició m’he especialitzat en trastorns de la conducta alimentaria i en obesitat i és per això que dedico el meu dia a dia a acompanyar aquelles persones que tenen una relació difícil amb l’alimentació.

També m’encanta la natura i l’esport i guiar a aquells esportistes que volen aconseguir un rendiment òptim. La meva experiència, i el treballar amb pacients molt diversos, m’ha dut a especialitzar-me també en nutrició clínica, patologies digestives i en salut hormonal femenina per tal de poder aconsellar als meus pacients des d’un enfoc més integratiu i tenint en compte tots els factors que podem millorar gràcies a l’alimentació.

Vull saber més sobre la Mariona Fortuny

Alba López

Alba Lopez dietista-nutricionista

Sóc dietista – nutricionista per la Universitat de Barcelona. L’estudi del funcionament del nostre meravellós cos humà m’ha permès veure com la nutrició del mateix és quelcom fonamental pel seu òptim estat dins de cada context personal. Tenint present que és igualment essencial tenir en compte altres aspectes amb un paper clau, com el mantenir una vida activa i fomentar la salut emocional.

Per això, em gratifica ajudar a les persones a millorar els seus hàbits dietètics en el dia a dia, amb l’objectiu de millorar la salut i la qualitat de vida, dins de cada circumstància personal, així com de gaudir d’un bona relació amb la alimentació pròpia, un hàbit tan quotidià com plaent.

Vull saber més sobre l’Alba López

Mariola Jiménez 

Mariola Jimenez dietista-nutricionista

Soc dietista-nutricionista per la Universitat Ramón Llull, especialitzada en patologia digestiva, microbiota i alteracions hormonals.

Vaig emprendre un canvi de rumb vital per poder fer de la meva vocació, la nutrició, la meva professió, i així poder ajudar a les persones amb la meva feina.

Entenc la salut des de una visió integrativa i coherent. No crec en les dietes estrictes ni en dogmes. Sí en educar, empoderar i acompanyar a les persones perquè, a través de l’alimentació i dels hàbits, aconsegueixin una millor qualitat de vida i salut.

Vull saber més sobre la Mariola Jiménez

Karina Nieva

Karina Nieva nutricionista

Sóc Dietista-Nutricionista per la Universitat Rovira i Virgili. La meva professió és la meva passió i per mi l’alimentació va sempre acompanyada de la salut mental, des d’una visió integrativa i sent conscients del nostre entorn. La meva experiència m’ha portat a especialitzar-me en pèrdua de pes i canvi d’hàbits, a més a més de: intoleràncies, patologies digestives, diabetis tipus 2, alimentació vegetariana, lipedema i augment de pes.

A les consultes trobaràs un espai d’autocuidat, aprenentatge, proximitat i empatia, sense mites, sense prohibicions i sense culpabilitat.

Vull saber més sobre la Karina

Sara Alcalà

dietista Sara Alcalá

Sóc Dietista – Nutricionista per la Universitat de VIC (UVIC). Estic especialitzada en nutrició terapèutica per la fertilitat i la salut hormonal de la dona, a més de nutrició terapèutica per a l’embaràs, dirigit per l’equip internacional de dietistes Nutrition Plus (Austràlia). Del qual actualment en sóc membre.

La meva missió és guiar les dones a entendre i a reconnectar amb el seu propi cos, optimitzar la seva dieta i transformar el seu estil de vida de manera que puguin reprendre el control de la seva fertilitat i viure un embaràs més feliç i saludable.

Vull saber més sobre la Sara

Equip de psicòlogues

Tania López

Tania López psiconutrició

Sóc psicòloga sanitària per la Universitat de Barcelona. Entenc la relació amb el menjar com moltes vegades reflex del nostre món intern, les nostres emocions i necessitats. Crec que el que mengem afecta a com ens sentim, però també com ens sentim afecta la nostra manera de menjar. Gaudeixo de la meva professió i intento construir de manera conjunta un espai on puguis conèixer, comprendre i canviar la teva relació amb el menjar. Actualment m’estic formant en Psicologia de l’Esport, ja que crec en aquest com a motor d’innombrables beneficis psicològics i emocionals.

Vull saber més sobre la Tania López

Ornella Castagnetta

Ornella Castagnetta psicóloga equipo Centro Júlia Farré

Sóc l’Ornella Castagnetta, Doctora en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant la meva experiència professional he treballat amb tant amb adults com amb adolescents amb diferents tipus de problemàtiques, al mateix temps he pogut especialitzar-me en els Trastorns de la Conducta Alimentària treballant diversos anys en un centre de salut mental especialitzat en aquesta temàtica.

El meu objectiu en teràpia és arribar a comprendre el patiment de la persona i ajudar a construir un nou significat del que està vivint, buscant junts eines adaptatives per arribar a un nou equilibri i benestar.

Vull saber més sobre l’Ornella Castagnetta

Rocío Rodríguez

psicologa Rocío Rodriguez

Sóc Psicòloga Sanitària per la Universitat Ramón Llull. Fa més de deu anys que em dedico a ajudar persones a millorar la seva relació amb el menjar a través de la psicoteràpia. La manera de relacionar-nos amb el menjar respon, en moltes ocasions, a com ens sentim, què necessitem i què ens preocupa. La meva prioritat és que la persona entengui què li passa i per què, trobar l’origen del seu sofriment i trencar dinàmiques que mantenen el problema al llarg del temps. Per a poder aconseguir-ho és necessari generar en la teràpia un espai de respecte, confiança i proximitat.

Vull saber més sobre la Rocío Rodríguez

Laura Pérez

Laura Pérez Psiconutrición

Sóc psicòloga clínica per la Universitat de Barcelona. A la meva carrera professional he tingut l’oportunitat de poder acompanyar a persones que estan lluitant en la recuperació d’un trastorn de la conducta alimentaria.

Gràcies a això, he pogut observar com influeixen les emocions a la vida de les persones, estem completament connectats amb el que necessitem, d’aquí, la que jo considero una gran frase per definir el que ens succeeix “el cos crida el que la ment calla”.

Per mi, el més essencial en el procés terapèutic, és que les persones puguin aprendre a escoltar-se, a connectar i acceptar-se com són, per aconseguir això és necessari arribar al l’origen del problema i investigar les diferents causes que generen aquest malestar.

Vull saber més sobre la Laura Pérez

Martina Parini

Martina Parini psicóloga sanitaria

El meu nom és Martina Parini, sóc Llicenciada en psicologia per la Universitat Ramon Llull i habilitada com a psicòloga General Sanitària pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Tinc l´especialitat en intervenció psicològica en els trastorns de la conducta alimentària i obesitat per la Universitat de Barcelona. Fa més de 10 anys que acompanyo les persones per a que resolguin les seves necessitats de forma holística, és a dir, tenint en compte la totalitat del seu ésser: cos, ment, pensaments i emocions. Ajudant des d’un marc integrador, segur, acollidor i lliure de judicis a comprendre’s, acceptar-se i gestionar de manera satisfactòria la relació amb el menjar i el seu entorn. Construint una relació més saludable amb si mateixos i millorant així la seva qualitat de vida.

Vull saber més sobre la Martina Parini

Entre totes sumem més de 35 anys d’experiència en consulta nutricional i psicològica i més de 30.000 persones ateses amb èxit.

Centre Júlia Farré als mitjans

Col·laborem de forma molt activa amb nombrosos mitjans de comunicació per tal de realitzar una tasca de divulgació de la nostra professió. Creiem que és molt important transmetre uns correctes hàbits alimentaris i promoure un estil de vida saludable entre la població. És per això, que sempre que tenim l’oportunitat, participem en diferents programes de ràdio i televisió, així com en notícies de premsa i revistes del sector salut.

divulgación en medios de comunicación

Estàs a un clic de millorar la teva salut, explica’ns com podem ajudar-te

    Si,
    he llegit i accepto les condicions d'ús i política de privacitat

    × Concertar visita por whatsapp