933486557    C/ Balmes 172 Principal 2ª 08006 – Barcelona 699212603info@juliafarre.es
   Centre Júlia Farré Dietistas – Nutricionistas
   Valora este artículo

   dietistas nutricionistas barcelona

   Centre Júlia Farré: Dietistes – nutricionistes a Barcelona

   La paraula dieta prové del grec “diaita”, que significa estil de vida. Seguir una dieta no va lligat a perdre pes sinó a tenir un estil de vida saludable i equilibrat. Com a dietistes – nutricionistes en el nostre centre hem volgut transmetre els valors de la dieta mediterrània. Som una gran família i volem que et sentis com a casa. Cada pacient ha de ser partícip del seu propi canvi i evolució. Creiem en l’esforç i la superació personal guiada per un bon assessorament. Promovem el consum d’aliments naturals, de proximitat i respectant la temporalitat. Ens agrada cuinar i compartir amb tu els nostres petits trucs personals, com si de pares a fills es tractés. Ens encanta la interculturalitat i aprendre nosaltres també de totes les persones que passen per la nostra consulta. Tot això en el marc d’uns hàbits saludables, promovent l’activitat física diària i uns bons hàbits de descans.

   Com treballem les nostres dietes?

   Som professionals de la salut, però no del tipus que només es dediquen a prescriure. Ens considerem ambaixadores d’una vida saludable, creiem en el que transmetem i per això prediquem amb l’exemple. Som properes en el tracte personal i a través de les xarxes socials. Transmetem passió per una alimentació saludable i… volem contagiar-te perquè tu també gaudeixis menjant sa! Canviar d’hàbits és possible amb el suport adequat.

   Ens agrada rebre a les persones amb un somriure. Gaudim amb la nostra feina i ens impliquem en cada un dels casos que tractem. El nostre objectiu el tenim claríssim: Volem ajudar-te de la manera que més et convingui a tu. Els teus èxits són els nostres.

   Aprendre a menjar és un regal per a tota la vida. Te’l permetràs? Volem que assoleixis el que et proposis i ens esforcem dia a dia per aconseguir-ho. Pots acudir al nostre centre de Barcelona o sol·licitar el nostre servei de nutricionista online.

   Utilitza el nostre hashtag: #Centrojuliafarre

    

   R

   Preparem les dietes una a una.

   R

   Treballem només amb aliments naturals.

   R

   Estudiem els casos en equip.

   Realitzem reunions setmanals per posar en comú situacions i resoldre-les de manera conjunta.

   Q

   No repartim fotocopies.

   Q

   No venem productes dietètics, ni pastilles, ni batuts, ni substitutius de aliments.

   Q

   No treballem de manera independent. Som un equip.

   Quines dietes i tractaments fem?

   icono adelgazar
   alimentación equilibrada
   salud
   alergias e intolerancias alimentarias
   problemas digestivos
   • Restrenyiment
   • Helicobacter Pylori
   • Hèrnia de hiat
   • Còlon irritable
   • Reflux gastroesofàgic
   • Malaltia de Crohn
   • Diverticles
   nutricionista deportivo

   “El nostre propòsit és contribuir a la salut i a la felicitat del major nombre de persones possible a través de l’alimentació”

   Equip de dietistes – nutricionistes i psicòloga

   Som dietistes – nutricionistes amb formació universitària reglada i col·legiades al Col·legi de dietistes – nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT) i en el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya. Formem un equip de professionals amb perfils i especialitats diferents però compartim un únic mètode de treball.

   Coneix-nos una a una:

   Júlia Farré Nutricionista

   Júlia Farré

   Sóc dietista – nutricionista per la Facultat de Ciències de la salut Blanquerna a Barcelona. Em sento privilegiada per poder ajudar a les persones a millorar la seva vida i aconseguir els seus objectius. Els meus 10 anys d’experiència com a professional de la salut dels quals he dedicat principalment a l’educació nutricional, la base per aconseguir un canvi d’hàbits.

   Vull saber més sobre la Júlia Farré

   Patricia Nevot

   Sóc Dietista – Nutricionista i Màster en Nutrició i Metabolisme per la Universitat de Barcelona. M’he especialitzat en nutrició clínica, pèrdua de pes i nutrició durant l’embaràs i l’edat infantil. Ajudar a aconseguir l’objectiu que es proposa aquell que ve a la meva consulta, a través d’una educació alimentària, és el que més em gratifica.

   Vull saber més sobre la Patricia Nevot

   Patricia nevot Nutricionista
   Ana Amengual nutricionista

   Ana Amengual

   Sóc dietista-nutricionista. Durant els meus estudis a la universitat vaig descobrir l’educació nutricional i vaig desenvolupar un gran interès per ella. Així que vaig decidir dedicar-me a ajudar a les persones a millorar la seva alimentació, tant en consulta com a través del meu blog i les xarxes socials.

   Vull saber més sobre l’Ana Amengual

   Natalia Celma

   Sóc Dietista – Nutricionista titulada per la Universitat de Barcelona (CESNID-UB). Tan sols amb iniciar les pràctiques en consulta dietètica em vaig adonar que havia trobat la meva vocació: gaudeixo cada dia acompanyant a tot tipus de persones perquè aconsegueixin els seus objectius gràcies a un canvi d’hàbits real.

   Vull saber més sobre la Natalia Celma

   Natalia Celma dietista - nutricionista
   Clara Muñoz equip de nutricionistas

   Clara Muñoz

   Sóc la Clara Muñoz Puig, Dietista-Nutricionista per la Universitat Ramon Llull. La meva passió és l’educació nutricional, la cuina, i el bon menjar. És per això que m’encanta la meva professió, poder transmetre els meus coneixements sobre dietètica per a millorar la salut de les persones, amb les tècniques culinàries més apetitoses.

   Vull saber més sobre la Clara Muñoz 

   Marta García

   Sóc Psicòloga per la Universitat de Barcelona. Des de molt petita vaig saber que la meva vocació era la d’ajudar a altres persones. M’he format com a Psicoterapeuta pel Màster en Psicoteràpia Cognitiu-Social. Estic convençuda que gràcies a la nostra relació amb el menjar podem aprendre molt sobre nosaltres mateixos. És per això que em vaig especialitzar en Psiconutrició (afartaments, compulsions, dieta crònica, ansietat…) i oriento a les persones a que puguin entendre per què fan servir el menjar.

   Vull saber més sobre Marta García

   Psicoterapia i alimentació Marta García
   Cristina Sabaté dietista-nutricionista

   Cristina Sabaté

   Sóc Dietista-Nutricionista per la Universitat Ramon Llull, la meva curiositat per aprofundir en la interacció entre l’alimentació i el nostre organisme em va duu posteriorment a cursar el Màster en Nutrició i Metabolisme per la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Barcelona. Considero que l’Educació Nutricional és el motiu de ser de la nostra professió per acompanyar a les persones cap a un canvi real d’hàbits alimentaris que permeti gaudir d’una alimentació saludable al llarg de la vida.

   Vull saber més sobre la Cristina Sabaté

   Entre totes sumem més de 15 anys d’experiència en consulta nutricional i més de 15.000 persones ateses amb èxit.

   Centre Júlia Farré als mitjans

   Col·laborem de forma molt activa amb nombrosos mitjans de comunicació per tal de realitzar una tasca de divulgació de la nostra professió. Creiem que és molt important transmetre uns correctes hàbits alimentaris i promoure un estil de vida saludable entre la població. És per això, que sempre que tenim l’oportunitat, participem en diferents programes de ràdio i televisió, així com en notícies de premsa i revistes del sector salut.

   divulgación en medios de comunicación

   Darrers artícles del nostre blog de nutrició

   Berenars saludables per als teus fills (Repte 2)

   Després de l'article on proposava el Repte 1 per a millorar els berenars dels teus fills, anem a pel Repte 2. Planificació de berenars: Fem memòria En el post anterior us parlava de la importància d'organitzar el mig mati i el berenars dels més petits....

   Estàs a un clic de millorar la teva salut, explica’ns com podem ajudar-te

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat

   Clic para concertar visita por whatsapp