Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Les nostres dietes personalitzades

Dietas personalizadas

A continuació t’exposem el tipus de dietes que realitzem. La majoria de les persones que acudeixen al nostre centre ho fan amb l’objectiu d’aprimar-se, però un dietista – nutricionista és un professional sanitari i està format per poder ajudar-te en molts més àmbits. Un d’ells és la dietoteràpia, dins d’aquesta s’engloben les dietes i pautes per a persones que pateixen algun tipus de malaltia o problema de salut. Aquestes poden ser malalties del tracte digestiu, endocrines/hormonals, cròniques i autoimmunes.

Cada vegada hi ha més diagnòstics d’al·lèrgies i d’intoleràncies a aliments, aprendre a menjar en aquestes circumstàncies de manera segura també és tot un repte en què podem acompanyar-te. Mai és massa aviat o massa tard per aprendre a menjar millor, per aquest motiu oferim atenció des del naixement fins a la tercera edat. Encara que a molts els pugui semblar estrany també ajudem a augmentar de pes, ja que hi ha persones amb constitucions primes i metabolismes molt ràpids a les que realment els costa molt mantenir-se en els paràmetres de pes que es consideren normals i/o saludables.

Els esportistes siguin professionals o aficionats també poden necessitar dels serveis de nutrició esportiva per a saber com s’han d’alimentar per millorar la seva composició corporal, rendiment esportiu i realitzar una correcta recuperació post exercici. Sigui quina sigui la teva situació posa’t en contacte, explica’ns què és el que busques i valorarem com podem ajudar-te.

Sigui quina sigui la teva situació posa’t en contacte, explica’ns què és el que busques i valorarem com podem ajudar-te.

Et preguntes quant costen els nostres serveis? Consulta els preus de les nostres dietes.

× Concertar visita por whatsapp