Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Psicoteràpia Online

psicologo a distancia

Una de les majors diferències que podem trobar en la psicoteràpia online és la falta de presència física. No obstant això, malgrat aquesta absència física i d’aquesta manca de no estar cara a cara, la teràpia online permet a través d’un bon àudio i imatge (mitjançant videoconferència), establir una comunicació prou plena i eficient a més de conservar molta informació no verbal: els gestos, les mirades, la posició, etc.

D’aquí es deriva la diferenciació que la teràpia online impedeix un contacte físic directe entre terapeuta i pacient però no resta possibilitat perquè puguem veure i sentir un altre tipus de senyals i conductes que tenen també la seva funció, el seu moment i la seva utilitat.

Una altra diferència que podem observar és l’aplicació de certes tècniques que a l’hora de realitzar les sessions online, s’apliquen amb una certa adaptació a la realitat de la comunicació mitjançant vídeo i imatge. Aquesta adaptació comporta una mínima limitació per a l’èxit terapèutic.

terapia psicologica online

Pel que fa a honoraris i a temps de dedicació en sessions, no hi ha diferències entre el tractament presencial i online ja que tots dos es conserven per igual en els dos tipus d’intervencions. La diferència substancial en l’intercanvi d’honoraris, és que el pacient realitza la gestió dels pagaments de manera online també, a través de plataformes digitals habilitades per a realitzar operacions segures.

Beneficis de la teràpia online

 • Vius fora de Barcelona?

Un dels majors beneficis de la teràpia online és oferir la possibilitat de tractar-se i de demanar ajuda a certs casos de persones que no disposen de mitjans per realitzar teràpia presencial, ja sigui bé per una limitació física de la persona o bé com succeeix en molts casos, per situació geogràfica o manca d’especialistes / experts en la seva província o regió que puguin tenir accés de manera presencial.

 • Tens poc temps i altres dificultats per desplaçar-se?

Un altre dels beneficis a destacar de la teràpia a distància és tant la flexibilitat horària com la comoditat de no desplaçar-se, especialment recomanable per a persones amb manca de temps personal o amb horaris molt ajustats o difícils.

 • Vols compaginar sessions de psicoteràpia presencial i teràpia online?

En casos en què s’ha iniciat teràpia presencial i, per circumstàncies, aquesta es veu interrompuda, la teràpia online ens ofereix l’avantatge de poder continuar el tractament a distància sense paralitzar-lo.

 • El mateix problema a tractar no et permet realitzar visites presencials?

Un gran benefici de la teràpia psicològica a distància resideix en casos en els quals el propi problema no els permet acudir de forma presencial a consulta, per exemple, un cas extrem de fòbia.

Quan es recomana la teràpia/psiconutrició online?

La Psiconutrició és un treball intern i corporal. Tant les emocions, com les experiències viscudes es queden gravades en el nostre cos. La psiconutrició online és una eina igual de terapèutica que la teràpia presencial. Però la veritat és que el treball terapèutic amb el cos requereix un acompanyament més vivencial, de manera que el treball en línia pot generar certes limitacions. Per això, en la mesura del possible, sempre recomanem assistir a consulta presencial per realitzar el treball corporal. Si no és possible assistir presencialment l’equip de psicòlogues del Centre de Nutrició Júlia Farré trobem els recursos i la creativitat per facilitar eines terapèutiques i així, optimitzar els resultats.

A continuació, formulem una sèrie de preguntes per tal d’ajudar-te a entendre si podem ajudar-te mitjançant fer teràpia psicològica a distància:

 • Tens dificultats en gestionar les teves emocions en relació amb el menjar?
 • T’acompanyen sentiments de tristesa?
 • Vius constantment en una dieta crònica?
 • Observes que tens ansietat per menjar?
 • Creus que no tens força de voluntat fent dieta i constantment et sents frustrat o frustrada?
 • Sents rebuig cap a tu mateix/a?
 • Després de sopar o en arribar a casa tens afartaments o l’impuls de comprar alguna cosa per menjar?
 • Busques premiar-te a través del menjar?
 • Tens manies amb determinats aliments?
 • Realitzes conductes repetitives que t’ajuden a alleujar la teva por o ansietat?

Si t’has sentit identificat en algun punt o tens algun dubte, permet-te demanar ajuda a un professional.

Què necessites per començar el teu tractament de psicologia online?

L’element principal per seguir els nostres serveis a distància són les ganes i la motivació, aquest sempre serà l’ingredient bàsic per a l’èxit del tractament. Nosaltres t’acompanyarem durant totes les sessions, oferint-te un espai segur, de confiança i càlid. A més d’aquest ingredient principal, necessitaràs un equip bàsic perquè puguem comunicar-nos de manera efectiva:

Un ordinador o dispositiu mòbil amb accés a internet

Si pots, és convenient connectar-te a través de cable de xarxa perquè la connexió sigui més adequada.

Una webcam i un micròfon (integrat o extern)

És millor si pots connectar-te des d’un ordinador de sobretaula, portàtil o tablet. Si no fos possible, un telèfon mòbil amb pantalla gran també seria una altra opció.

Tenir un usuari registrat a la plataforma Skype

Aquest és el programa que utilitzem per realitzar les nostres vídeo-conferències. Si no tens donat d’alta un usuari, hauries crear-te’n un. Només necessites un correu electrònic i és totalment gratuït. Aquí et deixem la seva pàgina oficial

Un correu electrònic (email)

T’enviarem al teu correu informació i material en cas necessari. També és un bon mitjà per solucionar possibles dubtes o qüestions que et sorgeixin fins a la teva següent visita.

Una impressora

Tampoc és imprescindible, però imprimir els articles o activitats que anem proposant al llarg de les sessions pot ser enriquidor.

w

Un lloc tranquil on puguem parlar amb privacitat

Tingues en compte que tractarem sobre qüestions de la teva vida personal que probablement no et vingui de gust compartir amb els altres. És important que et sentis còmode, relaxat i segur en aquest lloc que escullis per poder parlar amb nosaltres.

Mètode de pagament

Tant la primera visita com els seguiments del servei de psiconutrició, tenen la mateixa durada que les visites presencials a la nostra consulta (1h / sessió). El procediment i les tarifes també són els mateixos. Els pagaments s’efectuen a través de pagament segur virtual amb targeta de crèdit o dèbit (TPV), abans de cada visita. T’enviarem un enllaç per a la realització del pagament d’aquesta visita abans de la mateixa.

Et queda algun dubte? Contacta amb nosaltres:

  Si, he leido y acepto las condiciones de uso y política de privacitat

  × Concertar visita por whatsapp