933486557    Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 672422554 info@juliafarre.es

Tarifes de les nostres dietes i serveis

preus dietes
Quant costa anar a un dietista – nutricionista? A continuació et detallem les nostres tarifes. Tenim diferents preus en funció del servei que se sol·liciti, sempre el més ajustat possible a la feina que comporta per a la dietista. Les primeres visites són les més llargues, tenen una durada aproximada de 45 minuts a 1 hora en funció del tipus de dieta a realitzar. Aquesta primera visita consta de 3 parts:

  • A la primera, conèixer els motius pels quals sol·licites nostres serveis.
  • A la segona et fem una exhaustiva entrevista per conèixer la teva situació de salut, hàbits esportius i dietètics.
  • En l’última part de la sessió vam realitzar una valoració nutricional en funció del pes, alçada, edat, sexe, percentatge de greix corporal i mesures, on es marquen els objectius a aconseguir durant el tractament.

En aquesta primera visita es dóna alguna recomanació de caràcter general, però és en la segona visita on lliurem la dieta personalitzada. La teva nutricionista et prepararà les pautes adaptades amb la informació que obté en la primera cita.

La segona visita no consisteix simplement a anar a buscar la dieta prescrita. En ella, es torna a valorar pes i greix de la persona per saber de quin punt es parteix el dia del lliurament i s’explica amb deteniment el material lliurat.

Aprimament i problemes de salut

Un cop realitzada la primera visita necessitem 1 setmana per preparar-te la teva dieta, així que te la lliurem la setmana següent. Recomanem realitzar les visites de seguiment cada 2 setmanes. Considerem que aquest és el temps adequat per poder valorar canvis significatius en el pes o en els símptomes que pateixis. Un cop tinguis la dieta assimilada, si ho desitges, es poden realitzar els controls cada 3 setmanes. Si per motius econòmics necessites espaiar més les visites ens adaptem sense problema. En aquest cas has de tenir en compte que pots sentir-te més sol a l’hora de sobrepassar els inconvenients que et sorgeixin en el dia a dia.

Pla familiar

Si busques canviar els hàbits de tots els membres de la teva llar aquest és el teu pla ideal. No es tracta d’obtenir una dieta personalitzada per a cada membre de la família, sinó de corregir els hàbits de manera conjunta, plantejant un únic pla que s’adapti a la majoria de les vostres necessitats. Per exemple, preparar menús per als sopars en funció del que han menjat els nens a l’escola, planificar esmorzars saludables aptes per a tota la família, plantejar receptes que agradin a tots per no haver de cuinar menjars diferents per a cada un, etc. Les visites de seguiment es poden realitzar 1 cop al mes o quan la família ho consideri oportú en funció dels seus dubtes i necessitats.

Nutrició infantil i alimentació del nadó

Assessorament a pares durant les etapes de creixement dels seus fills. En l’alimentació del nadó t’aconsellem sobre com realitzar l’alimentació complementària (purés, Baby Led Weaning, vegetariana, etc) per a l’adquisició d’uns bons hàbits nutricionals i alimentaris. En el cas de la nutrició infantil els objectius poden ser diversos: baixar de pes, pujar de pes, reeducació dels hàbits, assessorament en casos d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, planificació en funció de les pràctiques esportives que es realitzin, etc. Per avaluar l’estat nutricional del nen recomanem portar les corbes de creixement que realitza el pediatre i posibles analítiques o proves mèdiques. Les visites de seguiment es realitzaran en funció de cada cas i necessitat. Recomanem fer el primer seguiment als 15 dies per resoldre dubtes, fer canvis si és necessari i asegurar que les pautes s’han entès correctament.

Augmentar de pes

La metodologia de treball és similar a les dietes d’aprimament, però amb una principal diferència, el resultat que s’observa en la bàscula visita rere visita és més lent. Per aquest motiu recomanem fer un primer seguiment a les 2 setmanes de l’obtenció de la dieta (per avaluar com ha anat i realitzar canvis si fos necessari), però després els seguiments s’han de fer 1 vegada al mes per poder observar canvis significatius en el pes, greix i múscul.

Embaràs

La planificació nutricional durant l’embaràs consisteix en adequar l’alimentació de la dona a cada etapa de la gestació i símptomes que puguin aparèixer. Les visites de seguiment es realitzen 1 cop al mes o fins i tot cada 2 mesos en funció de les necessitats i situació de cadascú.

Nutrició esportiva

La planificació de l’alimentació de l’esportista pot anar enfocada o no a canvis en la composició corporal (greix i múscul). En cas de necessitar baixar de pes i/o greix, recomanem realitzar les visites de seguiment cada 2 setmanes. Si per contra el que es pretén és pujar de pes els controls es realitzaran cada 3 setmanes o 1 cop al mes. Si no es busca un canvi de pes es realitzaran els seguiments en funció de les necessitats de cada esportista, canvis en la planificació dels entrenaments i preparació de proves i competicions.

Servei d’antropometria

Realització d’un estudi antropomètric amb les medicions adequades a esportistes. Resultat en la mateixa visita que inclou somatocarta i explicació dels resultats obtinguts. També es realitza pesatge amb bioimpedància (BIA) per tenir la comparativa dels 2 resultats.

Contacta amb nosaltres 

Per què no fem dietes gratis?

Pot ser que hagis vist a Internet persones o clíniques de nutrició que ofereixen preus molt reduïts o fins i tot gratuïts en la primera visita. Nosaltres no fem aquest tipus d’ofertes per diverses raons:
  • Creiem que hem de valorar el nostre temps de treball, formació i experiència. Entenem que hem de cobrar per la nostra tasca com a nutricionistes experimentades. A més, has de tenir en compte que la nostra feina no acaba després de la nostra trobada amb el pacient, sinó que a més requereix d’hores de preparació i estudi de cada cas.
  • Per a nosaltres cada pacient és únic. Treballar a cost 0 o sota tarifes molt reduïdes, generalment és sinònim d’elaboració de dietes automatitzades. La nostra diferenciació es basa en un tracte professional, personalitzat i proper.
  • Volem donar-li valor a la nostra professió. Com a dietistes – nutricionistes, hem de ser les primeres a valorar la nostra professió i vetllar per unes correctes pràctiques laborals que situïn al nostre col·lectiu on es mereix.
× Clic para concertar visita por whatsapp