Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Equip de psicòlogues del nostre centre de Barcelona i online

psicologas psiconutricio Barcelona

Quan vem obrir el Centre de nutrició Júlia Farré, sabíem que a més de prestar el millor servei d’assessorament nutricional possible, havíem de prestar també especial atenció a l’apartat psicològic i emocional. És per això que després de valorar molt positivament la resposta de molts dels nostres pacients a la teràpia psicològica prestada per les nostres psicòlogues en el nostre centre de Barcelona, decidim fer un pas més enllà. Enguany hem obert el primer centre de psicologia especialitzat íntegrament en psiconutrició de la ciutat de Barcelona.

En aquest centre comptem amb un equip de professionals especialitzades i amb una gran trajectòria en l’àmbit de la psicologia de l’alimentació. En la consulta abordem casos d’ansietat pel menjar, trastorn per fartanera o TCA entre altres. Des de l’equip de psicòlogues tractem tant aquells casos que solament requereixen un abordatge psicològic, com els que necessiten d’una combinació de teràpia psicologica i nutricional. En aquest últim cas, tant l’equip de dietistes-nutricionistes com el de psicoterapeutes, treballem de manera coordinada i integral per a aconseguir els millors resultats.

Equip de psicòlogues

Tania López psiconutrición

Tania López

Sóc psicòloga sanitària per la Universitat de Barcelona. Entenc la relació amb el menjar com moltes vegades reflex del nostre món intern, les nostres emocions i necessitats. Crec que el que mengem afecta a com ens sentim, però també com ens sentim afecta la nostra manera de menjar. Gaudeixo de la meva professió i intento construir de manera conjunta un espai on puguis conèixer, comprendre i canviar la teva relació amb el menjar. Actualment m’estic formant en Psicologia de l’Esport, ja que crec en aquest com a motor d’innombrables beneficis psicològics i emocionals.

Vull saber més sobre la Tania López

Laura Pérez Psiconutrición

Laura Pérez

Sóc psicòloga clínica per la Universitat de Barcelona. A la meva carrera professional he tingut l’oportunitat de poder acompanyar a persones que estan lluitant en la recuperació d’un trastorn de la conducta alimentaria.

Gràcies a això, he pogut observar com influeixen les emocions a la vida de les persones, estem completament connectats amb el que necessitem, d’aquí, la que jo considero una gran frase per definir el que ens succeeix “el cos crida el que la ment calla”.

Per mi, el més essencial en el procés terapèutic, és que les persones puguin aprendre a escoltar-se, a connectar i acceptar-se com són, per aconseguir això és necessari arribar al l’origen del problema i investigar les diferents causes que generen aquest malestar.

Vull saber més sobre la Laura Pérez

Anna Gomez psicóloga

Anna Gómez

Soc psicòloga sanitària per la Universitat de Barcelona. Comprenc a les persones com a part d’un tot, configurat per un mateix, els altres, l’entorn i la relació entre ells. La  relació disfuncional amb l’alimentació pot sorgir per la dificultat en la gestió emocional i les situacions complexes. M’agradaria treballar conjuntament per oferir-te un espai de coneixement personal, on puguem identificar els pensaments, emocions i conductes amb l’objectiu de buscar estratègies més saludables i adaptatives.

Vull saber més sobre l’Anna Gómez

Isabel Puche psiconutricion

Isabel Puche

Sóc Psicòloga General Sanitària pel CEU Abat Oliba. Entenc la persona com a conjunt d’experiències passades i determinades per l’entorn social i familiar. Per això el meu objectiu en teràpia és ajudar la persona a conèixer i entendre sense judicis les seves emocions i saber com gestionar-les de manera saludable i adaptativa. El TCA és una manera de gestionar-se a nivell emocional utilitzant el menjar i altres conductes com a formes per calmar-se. El meu objectiu és poder buscar juntes altres alternatives.

Vull saber més sobre la Isabel Puche

Contacta amb el nostre equip de psiconutrició

Tant si vols reservar una cita amb nosaltres, com si vols fer-nos una consulta o solucionar qualsevol dubte, pots escriure’ns en el següent formulari de contacte.

    Si, he llegit i accepto les condicions d'ús i política de privacitat

    × Concertar visita por whatsapp