933486557      C/ Balmes 172 Principal 2ª 08006 – Barcelona info@juliafarre.es

      Sóc la Patricia Nevot diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (CESNID), Col·legiada Núm. 695 i puc dir que vaig estudiar aquesta carrera per vocació. He treballat en diferents àmbits de la meva professió, com és la restauració col·lectiva hospitalària, però sense cap dubte em decanto per la consulta. Encara que segueixo actualitzant-me en qualsevol aspecte de la nutrició, la meva formació es centra en la Nutrició Infantil. Per això, formo part del grup d’especialització en Nutrició Pediàtrica de la FEDN.

      Quan era petita no sabia expressar el que volia ser de gran, sabia que volia ajudar als altres amb la seva salut, però no aconseguia posar-li nom a la meva futura professió. Un dia llegint una revista vaig veure un article que parlava sobre la maduixa, el seu contingut en àcid acetil-salicílic (àcid a partir del qual es crea l’aspirina) i el seu poder analgèsic, antitrombòtic i antiinflamatori. Això em va fascinar! Era cert que un aliment podia tenir efectes semblants a un medicament? Poden ser alguns aliments tan beneficiosos per a la salut? Des d’aquell moment vaig començar a investigar sobre allò i vaig descobrir la professió a la que volia dedicar-me: dietista- nutricionista.

      Patricia Nevot

      DIETISTA – NUTRICIONISTA

      Segueix-me a les xarxes socials:

      Els nens d’avui seran els adults de demà, pel què una correcta alimentació en aquestes edats és fonamental per evitar problemes de salut en un futur.

      Formació i especialitats

      Després d’acabar la carrera i passar-me els mesos d’estiu col·laborant en el servei de nutrició d’un conegut Hospital de Barcelona vaig decidir que volia estudiar més per ampliar els meus coneixements. Em vaig decidir pel Màster en Nutrició i Metabolisme (Universitat de Barcelona) orientat a la investigació. Sí, ho vaig encaminar a la investigació ja que com a apassionada d’una professió basada en l’evidència científica creia que era important tocar aquest camp per mi desconegut fins el moment. Avui sé que el que realment m’agrada és el tracte directe amb les persones, però vaig aprendre molt en la meva col·laboració amb el Departament de Fisiologia en el grup d’autoimmunitat i tolerància.

      Sense dubte m’apassiona la meva feina ja que crec que la meva única finalitat no és aconseguir que les persones baixin de pes, sinó oferir educació alimentària a tots els que la necessiten: pèrdua de pes, malalties (colesterol, gastritis, intoleràncies i al·lèrgies, hipertensió…), correctes hàbits alimentaris, alimentació durant l’embaràs o la infància, etc.

      Les meves especialitats són:

      1. La nutrició clínica, on es tracten malalties on una alimentació adequada forma part del seu tractament, la pèrdua de pes.
      2. La nutrició durant l’embaràs i l’edat infantil. M’entusiasma treballar amb nens, mares i pares per aconseguir des del principi una correcta alimentació i prevenir així futures malalties relacionades amb una mala alimentació com és el cas de l’obesitat i la diabetis.

      L’educació és la base de la nostra cultura, per què no educar també la nostra alimentació per gaudir de salut?

      equipo Centro Nutrición Júlia Farré

      Suscríbete a nuestra web

      Mantente informad@ de nuestras novedades y consigue material único para suscriptores.

      You have Successfully Subscribed!