933486557    C/ Balmes 172 Principal 2ª 08006 – Barcelona 699212603info@juliafarre.es

   Marta García Psicóloga i psicoterapeuta a Barcelona

   Sóc la Marta García, psicòloga i psicoterapeuta per la Universitat de Barcelona. Col·legiada número 21559 pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

   Des de ben petita vaig tenir clar que volia dedicar el meu temps a ajudar a altres persones, per això, després de finalitzar la meva llicenciatura en psicologia, em vaig formar com a psicoterapeuta. Vaig obtenir el Diploma de Postgrau en Tècniques i Principis Bàsics en Psicoteràpia, posteriorment, vaig obtenir el Diploma de Postgrau en Anàlisi de Processos Terapèutics, fins a accedir així al títol de Màster en Teràpia Cognitiu Social.

   M’encanta comunicar i despertar sensacions i emocions en altres persones a través de l’oratòria i la dialèctica. Per això, vaig decidir aprendre més, obtenint el Certificat nivell bàsic de l’art d’explicar contes. Una eina que m’agrada utilitzar tant en consulta, com en els meus tallers.

   A causa de la meva naturalesa inquieta i les meves ganes d’aprendre, també tinc formació en hipnosi, mindfulness i TEB (Tècnica d’Estimulació Bilateral).

   Segueix-me a les xarxes socials:

   “La manera en què menges és una mostra de com t’estimes”

   Treball en equip psicòloga i dietistes – nutricionistes

   M’he especialitzat en psiconutrició a través de casos clínics durant més de 5 anys. La Psiconutrició és l’assignatura que estudia els processos complexos que expliquen com, on, quan i per què (no) mengem.

   He obtingut el diploma d’Introducció a la Psicologia de la Nutrició, del Centre d’Estudis de Psicologia de la Nutrició d’Elisa MArkhoff i el diploma de Experta en Psicologia de l’Obesitat de l’Institut de Gestió Emocional, Nutrició i Obesitat.

   Actualment sóc col·laboradora de Menja’t el Món TCA,  bloc de trastorns alimentaris, el major portal de referència per a professionals, familiars, educadors i persones afectades.

   Gràcies al treball tan proper amb dietistes-nutricionistes, vaig tenir l’oportunitat de conèixer a moltes persones que tot i saber què és el que havien de menjar, no aconseguien arribar a uns hàbits alimentaris saludables per causes emocionals. Això em va portar a la idea de crear un bloc, “Alimenta Tu Esencia” www.alimentatuesencia.com, amb el propòsit d’oferir un espai de reflexió, que convidi al creixement personal a través d’observar i transformar la relació amb l’alimentació. En ell escric sobre imatge corporal, autoestima, emocions i alimentació, meditació i mindfulness

   Actualment, realitzo psicoteràpia individual, cursos i tallers on ofereixo eines per reconnectar amb el nostre cos, gestionar les nostres emocions, augmentar la nostra confiança i comprendre el perquè de la nostra relació amb el menjar. Tracto diferents conductes alimentàries disfuncionals com els afartaments, les compulsions, ansietat, dieta crònica, dejuni, obsessions …

   He de confessar que m’apassiona la meva professió, per això estic en constant formació i em nodreixo de llibres sobre psicologia, entre d’altres. Sento que tinc la gran sort de poder dedicar-me a allò que tant m’agrada i em sento realment agraïda. La meva passió, alegria i entusiasme sempre m’acompanyen realitzant teràpia.

   × Clic para concertar visita por whatsapp