Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Alba Villalba

DIETISTA – NUTRICIONISTA

Mai s’és massa jove per aprendre ni massa gran per canviar. Els hàbits que adquireixis avui, seran el teu futur.

Em dic Alba Villalba, màster en Nutrició i Metabolisme per la Universitat Rovira i Virgili, col.legiada núm. 966. En el transcurs dels anys d’estudi de la diplomatura de Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Barcelona, em vaig adonar que la nutrició és la meva passió. Per poder decidir quina branca de la nutrició m’agradava més, vaig optar per provar tots els àmbits i estudiar des de nutrició en lenvelliment, fins nutrició esportiva i fitoteràpia.

Nutrició esportiva

Tenint en compte la importància de l’activitat física en un estil de vida saludable, la meva experiència en competicions esportives i el meu interès en aquest camp, em van concedir una beca per treballar en el servei de nutrició del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR), on vaig constatar la importància del paper del nutricionista en l’esport, tant per millorar el rendiment, com per desmuntar falsos mites molt estesos entre esportistes. És per això que vaig estudiar el Postgrau en Farmacologia, Nutrició i Suplementació en l’esport, impartit per la Universitat de Barcelona.

Nutrició i metabolisme

Exercint la meva professió en consulta, vaig comprovar la importància de saber el que mengem i cóm afecta al nostre organisme i la necessitat de saber transmetre als pacients la gran diferència que hi ha entre aliments industrials, processats, i aliments naturals. No només són importants les calories, sinó també la qualitat de l’aliment. Coneixements que vaig obtenir al realitzar el màster en Nutrició i Metabolisme, que vaig finalitzar als laboratoris de la Universitat d’Oslo.

Els dietistes-nutricionistes som una peça clau en aquesta societat on abunden les dietes miracle, i la desinformació nutricional en xarxes socials confonen a la població, que no té les eines necessàries per distingir entre el que és veritat i el que no. Com a professional, sento la responsabilitat d’aconsellar i guiar, des del màxim rigor científic i amb màxima professionalitat, a les persones, cap a una alimentació saludable, adaptada a les seves necessitats i que millori la seva qualitat de vida.

Especialitats de l’Alba Villalba

  • Dieta esportiva d’alt rendiment
  • Pèrdua de pes
  • Augment de pes
  • Dieta vegetariana
  • Patologia digestiva
  • Àcid úric
  • Pla familiar
  • Menopausa
  • Lipedema
× Concertar visita por whatsapp