Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Anna Gómez

PSICÒLOGA SANITÀRIA

Anna Gomez psicóloga

 “El procés terapèutic es basa en el treball constant en el camí de l’autoconeixement i el benestar”

Soc l’Anna Gómez, psicòloga sanitària per la Universitat de Barcelona i col·legiada amb número 31009 pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.

Des de petita he sigut una persona empàtica, comprensiva i amb anhel d’ajudar a les persones a sentir-se millor, així que no vaig tenir cap dubte sobre la meva vocació: la psicologia. La comprensió de les emocions i la gestió d’aquestes pot resultar complexa i acabar recorrent a l’alimentació com a forma d’afrontar les emocions intenses. Encara que a curt termini sembla que aconsegueix calmar-les, a llarg termini manté les dificultats en la relació amb l’alimentació i altres conductes associades. El treball en teràpia consisteix a trobar mecanismes per identificar per què succeeix i trobar altres formes per afrontar-ho.

En el Màster de Psicologia General Sanitària vaig realitzar la meva formació en trastorns de conducta alimentària, trastorn obsessiucompulsiu i addiccions conductuals a l’Hospital Universitari de Bellvitge on vaig adquirir l’especialització en els trastorns esmentats, comprenent l’estat de les persones, el malestar que pateixen i aprenent a treballar de forma conjunta per promoure el seu benestar.

Vaig dur a terme el Postgrau en Intervenció en Psicologia Clínica i de la Salut a la Universitat Autònoma de Barcelona on vaig aprofundir en els coneixements sobre la simptomatologia psicològica en general i el seu tractament, realitzant la formació en un Centre de Salut Mental Infanto-Juvenil i d’Adults de la província de Barcelona.

Curs de la teràpia

La meva formació es basa en l’orientació cognitiva-conductual que explica el comportament de les persones des de la interpretació que dona sobre ell mateix, els altres i el món, on poden aparèixer dificultats emocionals i relacionals. Allò que pensem incideix en com ens sentim i com ens sentim afecta a com pensem. Aposto per una perspectiva més integradora on no tan sols posem la mirada en la persona sinó també al seu entorn i les experiències viscudes en el passat. En teràpia m’agrada incorporar tècniques de les teràpies de tercera generació, aquelles centrades en el mindfulness, acceptació i compromís i la teràpia dialèctica conductual. Per mi és important estar en constant formació per poder aportar el màxim en cada sessió.

Les sessions terapèutiques es basen en un entorn segur de confiança, comprensió, validació emocional i vincle terapèutic en què treballem conjuntament per abordar les dificultats alimentàries i psicològiques per promoure el benestar.

Vols que t’acompanyi?

× Concertar visita por whatsapp