Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Ariana Fiume

DIETISTA – NUTRICIONISTA

L’era de les “Dietes de Moda” ha quedat enrere i estic emocionada de formar part del moviment actual, on es busca l’arrel del problema i es treballa per millorar la causa principal d’aquest, obtenint resultats satisfactoris per part dels pacients o clients.

Sóc l’Ariana, Llicenciada en Nutrició i Dietètica. Col·legiada número 1407 en el Col·legi de Dietistes – Nutricionistes de Catalunya. A més dels meus estudis base sóc especialista en Nutrició Clínica amb coneixements en el tractament nutricional de malalties amb impacte sobre el metabolisme, Consellera en Lactància Materna i entusiasta de l’esport i l’activitat física.

Al llarg de la meva experiència en consulta i en hospitals vaig entendre que s’ha de tenir sempre present a l’individu amb els seus hàbits, creences i costums. Pel que és molt important per a mi aconseguir adaptar-me a cada pacient per poder ajudar-lo a el màxim fins i tot amb diagnòstics mèdics específics. És per això que em vaig formar a la Universitat de Barcelona per a l’enfocament integral del pacient i el seu tractament nutricional a través del Coaching Nutricional. Obrint-me perspectives d’abordatges inimaginables i aconseguint l’adquisició d’hàbits adequats per part dels pacients que perduren al llarg de el temps, millorant la seva forma d’alimentar-se.

Dietista – Nutricionista especialitzada en patologies renals i metabòliques

La meva àrea d’especialitat són les patologies renals. Entenent que els ronyons són òrgans que interactuen de manera directa i indirecta amb tot el cos de manera que l’abordatge global és necessari. Tenint el poder alimentari de retardar, pausar i fins i tot evitar l’evolució d’algunes malalties. A més del fascinant món de la nefrologia, gestiono el tractament nutricional per patologies metabòliques (diabetis, alteracions tiroïdals, Resistència a la Insulina, etc.), gàstriques i altres malalties associades a l’excés de greix corporal (Hipertensió, Dislipidèmia, Àcid Úric elevat en sang, per nomenar alguns).

Les meves ganes per aprendre no queden aquí, de manera que nous estudis i èxits són el meva major meta, per així poder ajudar a més persones a assolir els seus objectius de salut.

× Concertar visita por whatsapp