933486557    C/ Balmes 172 Principal 2ª 08006 – Barcelona 646653783 info@juliafarre.es

Claudia Brassesco

DIETISTA – NUTRICIONISTA

Sóc Claudia Brassesco García, graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramón Llull. Col·legiada nº 1290.

El meu interès per la nutrició va sorgir quan vaig veure que cada vegada eren més les malalties que estaven relacionades amb uns mals hàbits alimentaris. Lamentablement, a dia d’avui la prevalença d’aquestes malalties està augmentant. Vaig sentir la curiositat i necessitat d’estudiar els aliments i quina relació comparteixen les persones amb ells. Va ser aquí quan finalment vaig descobrir la meva vocació: poder ajudar a les persones mitjançant l’educació nutricional, millorant així la seva qualitat de vida.

Quan una persona acudeix a consulta diposita el 100% de la seva confiança en el nutricionista. A més d’una pauta alimentària, espera empatia i comprensió sobre les circumstàncies que els envolten. Això ajuda a entendre moltes de les conductes alimentàries que estan duent a terme i permet definir l’estratègia nutricional més adequada per a aquesta persona.

Segueix-me a les xarxes socials:

“Som el que mengem, però el que mengem ens pot ajudar a ser molt més del que som”-Alice May Brock.

Portar un estil de vida saludable no és sinònim de restriccions ni prohibicions. Crec en la labor del nutricionista per adaptar els aliments cap a una versió més nutritiva i sana, de manera que la pauta alimentària s’ajusti a les seves necessitats sense renunciar en el plaer de menjar. Per això, vull fer partícip a les persones de la seva pròpia salut, donant-los les eines necessàries perquè elles mateixes s’acabin convertint en experts de la seva pròpia alimentació. Tot això acompanyant-los al llarg d’aquest procés de canvi, tant a nivell professional com a emocional, i sempre amb passió i entrega.

El camp de la nutrició clínica en el que tinc més experiència en consulta és el de la fertilitat. On ajudo i acompanyo a dones, homes i parelles que desitgen tenir un nadó de manera natural o sota tractaments de reproducció assistida.

He realitzat el postgrau en Nutrició en l’embaràs, lactància i etapa infantil per l’escola ESNECA i el curs en Nutrició Esportiva per la Federació Espanyola de Medicina de l’Esport. No obstant això, vull seguir estudiant i formant-me cada dia, doncs la nutrició no és una ciència exacta ni absoluta. Per això, tenim l’obligació d’anar-nos actualitzant constantment per transmetre i ensenyar les recomanacions i consells més actualitzats basats en l’evidència científica.

× Clic para concertar visita por whatsapp