Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Claudia Tomeo

DIETISTA – NUTRICIONISTA

Claudia Tomeo dietista-nutricionista

Sóc la Clàudia Tomeo, graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (UB) i col·legiada número CAT002273 al Col·legi de Dietistes Nutricionistes de Catalunya.

El meu interès per la nutrició va sorgir anys abans de començar la carrera, ja que en ser gimnasta d’alt rendiment i portar un nivell tan elevat d’exigència, tant en entrenaments com en competicions, la nutrició va ser un punt clau a la meva carrera esportiva.

Sempre m’han apassionat tots els temes relacionats amb la fisiologia humana, entendre el perquè d’uns aliments davant d’altres, com incidir d’una manera o altra en el nostre cos a través de l’alimentació i des que m’hi vaig introduir en aquest meravellós camp de la nutrició, el meu interès i passió per ella no han parat de créixer.

Actualment estic especialitzada en Psiconeuroimmunologia Clínica (màster) i he realitzat diverses formacions sobre patologies digestives, microbiota i nutrició esportiva, que m’han ajudat, juntament amb l’experiència, poder millorar la salut i restablir el benestar de molts pacients a través de l’alimentació.

Especialització en patologies digestives i psiconeuroinmunologia clícina

Quan vaig començar a estudiar el màster en Psiconeuroimmunologia Clínica, em vaig adonar de les infinites connexions que hi ha al nostre cos i especialment em va captivar l’eix intestí-cervell i com podem controlar tants processos del nostre organisme a partir del nostre sistema digestiu.

Des d’aquell moment, no he parat de formar-me en patologies digestives i microbiota. L’intestí és l’epicentre del nostre organisme i pot estar relacionat en múltiples malalties: autoimmunitàries, metabòliques, inflamatòries, hormonals… per tant, és essencial mantenir i fomentar una bona salut intestinal, on l’alimentació i d’altres factors com l’estil de vida juguen un paper imprescindible.

Durant aquest temps, he pogut acompanyar a diversos pacients amb múltiples desregulacions intestinals. Buscar i tractar la causa que origina el malestar i la incomoditat és clau perquè aquests símptomes, no tornin en un futur i poder erradicar el problema de base. No s’ha de focalitzar l’objectiu únicament a solucionar els símptomes sinó que cal anar més enllà per poder restablir un estat de salut i benestar als pacients.

× Concertar visita por whatsapp