Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Isabel Puche

PSICÓLOGA SANITARIA

I

Sóc Isabel Puche, psicòloga general sanitària. Estic col·legiada amb el número 31777 al col·legi oficial de psicòlegs de Catalunya. Tinc una concepció holística i integradora de la persona. Entenent que les maneres de gestionar-se emocionalment vénen determinades per l’entorn, la família i les experiències passades.

Vaig començar el meu recorregut amb els Trastorns de Conducta Alimentària a Madrid durant la carrera quan vaig estar de pràctiques en un centre de cirurgia bariàtrica. Allà vaig descobrir i vaig entendre la relació de les persones amb el menjar com una manera d’auto regular-se a nivell emocional.

Després vaig fer el màster d’especialització sanitària fent les pràctiques un centre especialitzat en trastorns de conducta alimentària amb tractament del tipus hospital de dia i finalment vaig estar exercint de psicòloga durant dos anys. Va ser durant aquest procés on vaig poder comprovar els beneficis que podia tenir la teràpia i com és un recurs fonamental per poder identificar què ens passa emocionalment i trobar estratègies més saludables per gestionar-lo.

Estratègia en consulta de psiconutrició

Avui dia el meu objectiu és poder ajudar les persones a tenir un contacte emocional saludable i maneres adaptatives de suportar-lo. La meva formació es basa en la utilització de les teories descrites a l’Anàlisi Transaccional d’Eric Berne en què es descriuen diferents estats de jo i s’ensenya al pacient a identificar-los i a utilitzar aquells que siguin més adaptatius en cada moment concret. Entenc el trastorn de conducta alimentària com una forma de la ment d’avisar que alguna cosa ens està fent patir i l’objectiu de teràpia és poder aprofundir i connectar emocionalment amb allò que ens genera patiment. El meu objectiu és ajudar a connectar, entendre i validar les emocions que sentim des de l’acceptació i el no judici per poder-les gestionar de manera més saludable.

× Concertar visita por whatsapp