Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Maria Hernández

Dietista-Nutricionista

Maria Hernández dietética

Totes les persones que coneixes estan en una batalla de què no saps res. Sigues amable, sempre.

Sóc la Maria Hernández, graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona (UB), col·legiada número CAT002215. No sempre vaig voler estudiar nutrició, al principi em decantava per la branca d’arts (dissenyadora gràfica), però als 15 anys una amiga va acabar ingressada a l’hospital per anorèxia nerviosa, i vaig veure com d’important era aquesta branca i com estava de deixada . No hi havia ni una nutricionista, només psiquiatres i infermeres. Així que en acabar batxillerat vaig fer un cicle formatiu de grau superior de dietètica per temptejar el terreny i després em vaig decantar per la carrera universitaria.

Vaig fer un màster per acabar d’especialitzar-me en trastorns de la conducta alimentària i obesitat, però també m’he format en salut hormonal a la dona, dietes alternatives (vegetarianes i vegetarianes estrictes) i patologia digestiva.

He treballat en diferents àmbits abans de dedicar-me únicament a consulta, com la restauració col·lectiva o hospitals, també he fet xerrades a escoles d’alimentació saludable. Però on em sento més còmoda i per al que vaig estudiar va ser per estar cara a cara amb el pacient per ajudar-lo en tot el possible.

Nutrició a l’etapa infantil i juvenil

Fa relativament poc em vaig adonar que l’edat amb què més m’agrada treballar és infanto-juvenil, ja que crec que és una edat clau per al canvi i poder virar el rumb alimentari en la direcció adequada en cada cas.

Em sento còmoda treballant des d’un enfocament integratiu i empàtic, ja que cada persona amb qui tractem té mil experiències diferents les quals desconeixem, així que procuro que tothom se senti còmode treballant amb mi.

× Concertar visita por whatsapp