Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Mariona Fortuny

DIETISTA – NUTRICIONISTA

“Per a mi l’alimentació és molt més que aliments i nutrients. És gaudir, recordar, expressar i compartir.”

Sóc Dietista – Nutricionista per la Universitat Ramon Llull i membre del col·legi de dietistes nutricionistes de Catalunya CODINUCAT amb el número de col·legiada CAT001949.

Des de molt petita, l’alimentació, la cuina i la gastronomia m’han apassionat i han jugat un paper molt important a la meva vida. És per això que ni tal sols puc recordar en quin moment va aparèixer la meva vocació per la nutrició ja que des de sempre vaig tenir molt clar que volia dedicar-me al món de la salut i l’alimentació.

Especialització en TCA i obesitat

Un cop acabats els meus estudis de nutrició vaig voler especialitzar-me en trastorns de la conducta alimentària i en obesitat. Des d’aleshores treballo per ajudar aquelles persones que passen per una situació difícil en relació a la seva alimentació i la seva salut.

El que més m’agrada de la meva feina és que em permet fer arribar a tothom la possibilitat d’aprendre a dur una bona alimentació tant a nivell físic com emocional ja que m’allunyo de l’enfoc de “dieta”. Busco ajudar els meus pacients a comprendre com l’alimentació pot ser saludable a la vegada que plaent, lluny de culpes, restriccions, prohibicions i mites.

Cada vegada tinc més clar que l’alimentació té un component emocional i que és crucial tenir-ho present quan s’inicia un canvi d’alimentació.

Nutrición deportiva

Una altra de les meves especialitats dins del món de la nutrició és la nutrició esportiva. Aquesta passió va aparèixer quan em vaig aficionar a les curses de muntanya ja que vaig descobrir que dur una pauta alimentaria adequada i adaptada a l’entrenament i competicions feia que els resultats milloressin notablement i això ho volia potenciar tant en mi com en els meus pacients, és per això que em vaig formar i des d’aleshores ajudo a esportistes a millorar la seva alimentació i així poder optimitzar el seu rendiment i condició física.

També tinc formació, experiència i interès en la nutrició clínica i en l’àmbit hospitalari, en salut digestiva i nutrició femenina i continuo formant-me a diari per tal de poder oferir als meus pacients una atenció basada en l’evidència científica, el rigor i l’actualització.

× Concertar visita por whatsapp