Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Júlia Farré

DIETISTA – NUTRICIONISTA

T’ho miris per on t’ho miris, val la pena menjar millor.

Sóc Júlia Farré, diplomada i graduada en nutrició humana i dietètica. Col·legiada número 507 al Col·legi de Dietistes – Nutricionistes de Catalunya. Des que vaig acabar la carrera universitària al 2006 he seguit formant-me en diversos àmbits: obesitat, màrqueting, coaching de la salut, nutrició esportiva i antropometria.

M’agrada la meva feina, exercir com a dietista – nutricionista a la consulta m’apassiona. Els casos que més acostumo a tractar són els de pèrdua de pes. Podria dir que estic especialitzada en aprimament sota tot tipus de situacions: nens, adolescents, ansietat pel menjar, menopausa, homes i dones. Utilitzo la dietoteràpia per intentar millorar malalties i problemes de salut en general. Aquest tipus de dietes s’apliquen en casos de colesterol, hipertensió arterial, àcid úric, alteracions hormonals per exemple de tiroides, malalties digestives tant a nivell d’estómac com d’intestí, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, malalties autoimmunes com artritis reumatoide, lupus i Crohn, i altres com fibromiàlgia, fatiga crònica i situacions oncològiques. Dins el camp de la nutrició esportiva tinc una àmplia experiència en triatló, corredors de muntanya i futbolistes.

Gestiono i analitzo les situacions des del costat positiu i de manera constructiva. I així és com treballo en el dia a dia a la consulta. No m’agrada fer sentir culpables a les persones pel que els passa. Sé que tots podem millorar els nostres hàbits per aconseguir estar més sans amb la informació adequada i l’empenta indicada.

“No necessites ingredients únics, només una recepta única” Derek Halpern

Des de que vaig iniciar la meva carrera m’ha preocupat la quantitat de dietes fraudulentes i estafes relacionades amb el món de la nutrició i de la salut en general. Per aquest motiu vaig participar en l’elaboració del primer codi ètic i deontològic per a dietistes – nutricionistes a Espanya de manera altruista.

Mitjans de comunicació i publicacions com a nutricionista

Compagino la meva tasca com a nutricionista a la consulta amb aparicions en diferents mitjans de comunicació. He col·laborat en articles sobre nutrició i alimentació per a diaris com El Mundo, La Vanguardia o El País i revistes com Woman’s Health, Crecer feliz, Saber Vivir i Objetivo Bienestar. També he participat en programes de ràdio en M80, La Xarxa, COM Ràdio, Cadena Ser, Catalunya Ràdio i Europa FM. A la televisió he tingut l’oportunitat de ser la dietista – nutricionista de Saber vivir de “La mañana de la 1” a TVE i de tenir la meva pròpia secció de nutrició al programa “Vespre a la 2” també de televisió espanyola.

Sóc coautora de dos llibres. El primer, La Dieta Inteligente (2012), és una guia per a aprimar-se de manera saludable sota els conceptes de dieta equilibrada i amb receptes aptes per a tots els nivells. El segon, La Dieta Inteligente para Runners (2013) es tracta d’un llibre molt més tècnic pensat per a esportistes que volen variar la seva composició corporal, augmentar el seu rendiment esportiu i aprendre com suplementar-se i hidratar-se correctament.

Vaig decidir a obrir el meu propi centre de nutrició quan em vaig quedar embarassada i em vaig adonar que hauria de reduir el nombre de pacients als quals atenc. D’aquesta manera puc arribar a més persones amb el meu mètode i estendre la meva feina a través d’altres dietistes – nutricionistes que comparteixen els meus mateixos valors i filosofia de treball.

Especialitats de la Júlia Farré

 • Pèrdua de pes
 • Dieta esportiva d’alt rendiment
 • Augment de pes
 • Patologia digestiva
 • Àcid úric
 • Cardiopaties
 • Diabetis tipus 2
 • Malalties renals
 • Malalties hepàtiques
 • Lipedema
 • Menopausa
 • Pla familiar
× Concertar visita por whatsapp