Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Anna Sardón

DIETISTA – NUTRICIONISTA

Ensenyar a menjar de forma
saludable i segons les necessitats i context de cadascú és, segurament, la millor manera
d’aconseguir resultats a llarg termini.

Sóc l’Anna Sardón, Dietista-Nutricionista graduada a la Universitat de Barcelona i col·legiada Nº CAT001683 al col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya.

Des que vaig finalitzar els estudis universitaris, m’he dedicat a la consulta nutricional i he continuat formant-me en l’àmbit del Sobrepès i l’Obesitat. També he tingut la oportunitat de poder realitzar tallers i formacions en centres escolars i clubs esportius així com col•laborar amb mitjans de comunicació a fi de divulgar sobre temes de nutrició que interessen i afecten al dia a dia de la nostra població.

La manera com l’alimentació i l’estil de vida influeixen en l’estat de salut i qualitat de vida de les persones sempre m’ha semblat apassionant i és per això que, mitjançant la consulta nutricional, procuro transmetre els coneixements i recursos necessària per a que tothom pugui gaudir del benestar físic i mental que aporta una salut òptima.

Educació nutricional com a eina de treball

A mesura que he anat adquirint formació i experiència en nutrició he pogut comprovar que qualsevol canvi que es proposa ha d’anar acompanyat d’una visió individualitzada de cada cas per tal que aquest pugui perdurar en el temps i permeti assolir els resultats i la millora esperada.

La meva motivació és assessorar i ajudar als meus pacients a aconseguir els objectius establerts a consta mitjançant una alimentació saludable que s’adapti i acabi formant part de l’estil de vida de la persona. Basant cada atenció en el rigor, l’actualització i l’evidència científica però també en l’empatia, la proximitat i el punt humà que qualsevol adaptació necessita per al seu èxit; si cada cas és únic, cada dieta i atenció també.

× Concertar visita por whatsapp