933486557    C/ Balmes 172 Principal 2ª 08006 – Barcelona 615521221 info@juliafarre.es

   Clara Muñoz

   DIETISTA – NUTRICIONISTA

   Segueix-me a les xarxes socials:

   La meva feina com a Dietista-Nutricionista és difondre als meus pacients recomanacions basades en l’evidència científica per a millorar la seva alimentació i en conseqüència la seva salut.

   Sóc la Clara Muñoz Puig, graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramon Llull. Col·legiada nº 1310.

   La nutrició no només és la meva professió sinó també la meva vocació. Des de ben petita sento curiositat pels aliments i els efectes que tenen cada un en el nostre organisme. Va ser quan vaig estudiar als Estats Units on vaig veure una important necessitat d’educar a la població sobre alimentació i hàbits saludables.

   En el segle XXI, la prevalença de múltiples malalties, com l’obesitat, la diabetis mellitus i alguns tipus de càncer està en alça. Una bona educació nutricional no només ens pot ajudar a prevenir aquestes patologies sinó que també ens pot ajudar a millorar la simptomatologia d’altres dolències ja instaurades.

   La finalitat de l’educació nutricional és que les persones aprenguin en què consisteix l’alimentació òptima per a cada una i que, al finalitzar l’aprenentatge, siguin capaces de fer les combinacions més gustoses per a que continuïn gaudint del plaer que és menjar.

   Actualment estic cursant un Postgrau en “Coaching Nutricional i nous enfocaments en l’atenció al pacient”, per la Universitat de Barcelona, amb la intenció de millorar la capacitat per a guiar als pacients a aconseguir un canvi d’hàbits amè i durador en el temps. A més a més, he realitzat diferents cursos com per exemple el curs de Nutrició, gens i salut de la Universitat de Navarra, i el curs de “Child Nutrition and Cooking” de la Universitat de Stanford.

   També he col·laborat amb alguns mitjans de comunicació com “El Mundo”, “Yo Dona” i “Papel” realitzant vídeos de nutrició sobre les al·lèrgies alimentàries més comunes i sobre com hidratar als nens a l’estiu.

   × Clic para concertar visita por whatsapp