Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Karina Nieva

Dietista-Nutricionista

Aquí cada persona és protagonista de la seva alimentació, participa en el seu propi canvi i no hi ha menús tancats, productes “miracle”, ni pautes rígides

Em dic Karina, dietista-nutricionista col·legiada CAT001806. Abans d’arribar a aquest punt, el meu camí universitari va començar amb la biotecnologia, fent hores i hores de laboratori, sense saber realment quin seria el meu futur ni per què estava en un ambient que no era el meu. Després de dos anys d’autoconeixement i molts canvis, vaig veure el que realment em movia per dins: ajudar als demés i millorar la seva qualitat de vida. Em vaig adonar de la importància de l’alimentació i dels hàbits. Va ser aleshores quan vaig prendre la decisió de deixar-ho tot, canviar totalment el rumb i em vaig ficar al 100% en el món de la nutrició…¡Quina gran alliberació! Vaig deixar Barcelona durant 4 anys i vaig anar a estudiar a la Universitat Rovira i Virgili, a Reus. Avui en dia em sento molt agraïda d’haver pogut prendre aquella decisió.

La meva professió i feina són la meva passió i part de mi mateixa. Per mi l’alimentació ve sempre acompanyada de la salut mental, des d’una visió integrativa, amb empatia, sense mites, sense prohibicions, sense culpabilitat i sense cultura de la dieta.

Formació i especialitats

Des que vaig acabar la carrera he pogut formar-me en diferents àrees de la nutrició i Mindfulness, a l’Institut Internacional de Nutrició i Ciències de l’Esport, al ICNS i a l’Adaptic Institute. Per la meva experiència, cada vegada veig més evident que la nutrició i la psicologia van de la ma, per això mateix porto un temps realitzant el grau de psicologia a la UOC. Intento formar-me i actualitzar-me constantment, ja que la nutrició és molt variada, complexa i mai es deixen de descobrir coses noves. S’ha de tenir la ment oberta ja que ¡és tot un món!

Les consultes que faig són totalment personalitzades i cadascuna d’elles és un espai proper, humà i dedicat al pacient. En aquell espai es dona un aprenentatge continu, on ambdós som conscients de la vida real i de tot el que es mou en els nostres hàbits i salut. Això ens ajuda a aconseguir un canvi de veritat, realista, flexible i sempre des de l’autocuidat.

Actualment, les meves especialitats són: les intoleràncies, patologies digestives, diabetis tipus 2, alimentació vegetariana, lipedema, pèrdua i augment de pes. Aquí cada persona és protagonista de la seva alimentació, participa en el seu propi canvi i no hi ha menús tancats, productes “miracle”, ni pautes rígides.

En un ambient més personal toco el saxo com a hobby, m’encanten les plantes (¡tinc més de 30 plantes al meu pis!), faig ioga amb un grup del meu barri i sempre que puc intento viatjar i descobrir la gastronomia d’altres països.

× Concertar visita por whatsapp