Av/ Diagonal 357 Principal, 08037 – Barcelona 933486557 / info@juliafarre.es34672422554

Laia Pérez

DIETISTA – NUTRICIONISTA

Quan vaig entendre que el 80-90% de la feina del dietista – nutricionista és l’educació, no vaig poder sentir-me més realitzada, ja que estava satisfent el meu desig d’ensenyar amb el de contribuir a la millora de la salut de les persones.

Sóc Laia Pérez, dietista-nutricionista per la Universitat de Barcelona i col·legiada al CODINUCAT (Col·legi de Dietistes Nutricionistes de Catalunya) nº 1109.

Mentre estava realitzant el grau universitari, vaig veure que realment m’interessaven: els aliments, els nutrients, el metabolisme, la planificació dietètica i les patologies, principalment. No obstant això, no va ser fins a la realització de les meves pràctiques universitàries quan vaig saber que havia encertat en els meus estudis i la meva futura professió.

A mode de curiositat: sempre m’ha interessat la docència, però tenia poc a veure amb les ciències de la salut, camp en el que volia aportar el meu granet de sorra. Quan vaig entendre que el 80-90% de la feina del dietista – nutricionista és l’educació, no vaig poder sentir-me més realitzada, ja que estava satisfent el meu desig d’ensenyar amb el de contribuir a la millora de la salut de les persones amb algo tan bàsic com és l’alimentació.

Especialització en diabetis i TCA

Més tard, vaig decidir especialitzar-me en les malalties en què, segons la meva opinió, l’alimentació i la nutrició són pilars fonamentals. Es tracta de:

  • La diabetis, amb un Màster per la Universitat de Barcelona amb el que he aconseguit ser educadora en diabetis.
  • Els trastorns de la conducta alimentaria (TCA). Aquests em permeten ser especialista en psiconutrició i trastorns del pes corporal: canvis i fluctuacions, obesitat, baix pes, etc.

Tanmateix, a part de títols oficials, porto anys treballant en consulta amb contacte multidisciplinari continuat, i amb unes ganes insaciables de formació contínua. Això em permet abordar altres camps dins de la nutrició: alimentació alternativa, esport, intoleràncies i al·lèrgies alimentàries, malalties metabòliques associades a l’excés de pes (dislipèmies, hipertensió arterial, hiperuricèmia, prediabetis), cirurgies de l’obesitat, nutrició artificial i malalties digestives, entre d’altres.

Per tot el nomenat anteriorment, junt a què m’agrada menjar (gaudeixo menjant, sóc curiosa amb les receptes i els aliments), que vivim en un entorn obesogènic, i que la indústria alimentària propícia a confusió a la població general; es forma el cànon perfecte perquè pugui gaudir d’aquesta professió tan necessària en l’actualitat.

× Concertar visita por whatsapp